Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać na prywatnym serwerze

karata190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla  kogo syf dla tego syf jak dla mnie fajne urozmaicenie gry w kazdym razie lepsze to niz np jakas bron lub zbroja zrobiona w paincie przez  6 -letnie dziecko

na 4fun jest tu sura kobieta ze zmienionymi teksturami.

Opublikowano

Myślę że jak każdy przekona się o atutach tej postaci to większość nowych, chcących zdobyć graczy serwerów z pewnością doda to na swój serwer. Pozdrawiam.

49125597353754655933.jpg

Specjalista
Opublikowano

Na ascarialu ma prawdopodobnie wyjść ale nie wiadomo kiedy :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Na globalu ten wilk ssie ostro :P słabo to dopracowali ;/

Każdy ma podzielne zdania, jeżeli chodzi o to że postać nie ma płci kobiecej to tak samo było przy otworzeniu metina, Ninja i szaman byli tylko w płci kobiecej a Woj i sura tylko w męskiej, dopiero po jakimś czasie dodali owe płci, bym może tak samo będzie z wilkiem. Ale osobiście uważam, że ta postać nie pasuje w ogóle do metina i zepsuła cały klimat gry. 

co do tematu, niby na ascarialu ma ta owa postać być, no ale zobaczymy. 

xD 

Specjalista
Opublikowano

chyba na pl-a bede musial wbic i zobaczyc ta postac ;d jaki serwer polecacie gdzie jest najwiecej graczy

tbd,nowa nazwa to tortuga czy coś takiego :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Każdy ma podzielne zdania, jeżeli chodzi o to że postać nie ma płci kobiecej to tak samo było przy otworzeniu metina, Ninja i szaman byli tylko w płci kobiecej a Woj i sura tylko w męskiej, dopiero po jakimś czasie dodali owe płci, bym może tak samo będzie z wilkiem. Ale osobiście uważam, że ta postać nie pasuje w ogóle do metina i zepsuła cały klimat gry. 

co do tematu, niby na ascarialu ma ta owa postać być, no ale zobaczymy. 

Wilkołak bedzie tylko męska postacia, ponieważ dojdzie jeszcze jedna postać i bedzei to elf i bedzie tylko ZENSKA postacią, wiec wszystko jest zaplanowane, anie niedopracowane

Opublikowano

"dojdzie jeszcze jedna postać i bedzei to elf i bedzie tylko ZENSKA "

możesz podać źródło skąd masz takie informacje?

graphic.png

Opublikowano

Na globalu ten wilk ssie ostro :P słabo to dopracowali 

Na początku nie idzie się do niego przyzwyczaić, bo jest to bardzo specyficzna postać.

Ale mówię wam, że jeszcze wilk wpisze się w historię mt2 ( pozytywnie )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

chyba na pl-a bede musial wbic i zobaczyc ta postac ;d jaki serwer polecacie gdzie jest najwiecej graczy

Etolin / Samos , tylko na tych serwerach na ch1 jest BUSY no i na ostatnim tez gra sporo.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

co do nowej postaci to uważam, że poza wilkiem niedługo dodadzą nową postać i to na pewno.

Jeśli chodzi o samego wilczka to postać moim zdaniem nie pasuje do metina. Pograłem nim troche na globalu. Szczerze mówiąc expi się nim całkiem dobrze. Nie wiem jak w pvp, ale ogólnie postać fajna.

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś w ogóle chciał to wprowadzać ponieważ nie prezentuje się to za ciekawie i trochę psuje cały klimat Metin2, natomiast jeżeli ktoś by miał coś takiego wprowadzać to na serwerach 4Fun

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Wilkołak bedzie tylko męska postacia, ponieważ dojdzie jeszcze jedna postać i bedzei to elf i bedzie tylko ZENSKA postacią, wiec wszystko jest zaplanowane, anie niedopracowane

Kanał DIlM2 jakos tak na youtubie, poszukaj tam filmiku i jest tam omówione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...