Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game, Kickanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema! Od wczoraj mam pewien problem. Otóż gdy expie w red lesie kicka mnie co 20 sekund :D. Czasami bywa,że co pół minuty lub minutę. Robi się to już wkurzające. Nie można normalnie poexpić. Czy taj jakiś bład serwera, czy zależy to od połączenia mojej sieci? Zna ktoś na to radę? Proszę o pomoc!

Dodam, że kicka mnie tak tylko jak jestem w lesie. Przy okazji. Za ktoś fajną miejscówkę do expa na 89 lvl? Bo w V1 exp leci słabo a w red lesie nie mogę grać... POZDRO

Edytowane przez straw994
logoaks.gif

Opublikowano

Teraz kicka mnie wszędzie! Gdzie bym nie expił musi mnie kicknąć. Dzieje sie tak co minutę. Już robi się to wkurwiające za przeproszeniem. Zna ktoś na to radę?? Czy pobranie chińskiego klienta rozwąże sprawe? Proszę o pomoc.

logoaks.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Hmh mam ten sam problem ale nie ma roznicy pomiedzy clientem a spol mam i to i to i jest to samo . ;/

Opublikowano

Żeby nie miec lagów i zeby nie kickało wystarczy udac sie do swojego dostawcy internetowego i zakupic lepszego neta xDDD na tego priva ok 5 MB starczy spokojni.. :P

Opublikowano

Up to dosyc ciekawe bo mam 10mb/s i jakos mnie kicka wiec wiesz ...