Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na PL'u

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , myslicie ze moge bez obawy bocic na kamerze ? Boje sie troszku o bana na glownym koncie , jest mozliwosc ze jezeli bedzie bocil na dropku to glowna postac tez zbanuja ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Siema, na pl musiałbyś mieć pecha żeby wpaść z botem trzeba go używać z głową i wszystko będzie okej a jeśli chodzi o powiązania to raczej nie dostaniesz bana na wszystko jeśli na dropku troszeczkę ułatwisz sobie grę :) 

49125597353754655933.jpg

Opublikowano

Bany nadawane są na dwa sposoby:

1.Przez członka teamu

2.System który banuję z automatu i nie masz możliwości starania się o unbana czyli tak jak napisałeś ban poprzez logi. 

Opublikowano

nie dostaniesz bana po przez system.
jedynie to ktoś będzie na Ciebie ormował, lub sam członek teamu zobaczy.
Bana na główną postać nie dostaniesz pod warunkiem,że mają inne e meile, nie handlujesz tymi postaciami. jak już chcesz coś przenieść to wywal na ziemię i podnieś. 

Opublikowano

Jedyny ban z systemu jaki możesz dostac to za fish bota, nie licząc oczywiście osobistego nakrycia przez GMa.
Tak jak inni pisali, podstawową sprawą jest mieć osobny email na każde konto, nie handlować między kontami a jak chcesz przekładać itemy to albo przez magazyn albo wywalasz na ziemię i podnosisz postacią na drugim koncie, a także nie pozostawianie bota bez opieki oraz nie robienie tego w miejscach bardzo uczęszczanych ... to tyle ode mnie. :P

Opublikowano

za fb nie dostaniesz nigdy bana przez ten system. wiem,bo wiele bociłem,jedynie jak Cię gm nakryje to masz banika w inny sposób Ci tego nie zrobią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...