Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Even Nearly Zapowiedź

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-605659-0-88141100-1418223386.png

Serwer ten będzie się niezwykle wyróżniał, od innych serwerów płynących po falach internetu! To nie będzie emocjonalny Surv+Frakcje, czy popularny wielki FB i inne wszelkiej maści serwerów których jest już pełno.

Na pomysł ten wpadłem pykając sobie w zacną ekonomiczną gierkę, jest nią nic innego jak wielkie Tropico 4!

W grze Tropico jak w każdej grze ekonomicznej chodzi o to by zbudować coś z początkowo malej sumki pieniędzy, nie coś małego, tylko imponujące miasto, albo nawet państwo! Chyba nie myślicie że będę wam opisywał tą grę ?

Do rzeczy!

Na serwerze nie dostaniemy od razu wyspy, jak jest w tej grze! Na początku zaczynamy jako biedak, nie mający kasy na ową wyspę, pozostaje nam jedynie dołączyć do wyspy jako jej pracownik, tak! Będzie można zostać budowniczym, drwalem, górnikiem, WOJOWNIKIEM i wiele, wiele, więcej!

Serwer nie będzie taki jak Tropico, zamiast współczesności, wszystko będzie odgrywane w czas bliskich średniowieczu. Nie zabraknie też wojen miedzy wyspami, łączenie wysp w państwo i wiele wiele więcej! To by było na tyle :), pozostaje nam się tylko modlić by fundusze pozwoliły by na stworzenie takiego cuda!

Wszelkie nowości będą zamieszczane na naszej stronie (link niestety ukrylem jeżeli chcesz go poznać pisz na pv) choć i tak myślę że pracy nie podejmę przed lutym . Mam nadzieje że nie złamałem regulaminu umieszczając tu ten link.
Pozdrowienia!
graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...