Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skin do tresha

zurg14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś nie mógł wejść na stronę główną lola...

Tak do tematu to mi również się podoba, idealny do duo z kalistą (ze skórką)

@Edit

teraz każdy dowala się że nie ma skinów do jinx i zaca ludzie to że będziecie się zamartwiać nic tego nie zmieni. Teraz leci fala płaczu że dają za dużo skinów do jednej postaci i to jest PRAWDA. Ale to jest riot tego nie zrozumiesz ;)

Opublikowano

Za dużo tych skórek jak na jedną postać, muszą się bardzo dobrze sprzedawać skoro Riot woli robić dziesiątą skórkę do Tresha i przy tym zostawić postacie, które mają po jedną skórkę (np. Jinx).

Odkrywca
Opublikowano

Za dużo tych skórek jak na jedną postać, muszą się bardzo dobrze sprzedawać skoro Riot woli robić dziesiątą skórkę do Tresha i przy tym zostawić postacie, które mają po jedną skórkę (np. Jinx).

bo skiny pod mete wychodza:P Bardziej im sie to oplaca:)

skin bardzo ładny^^

Opublikowano

Co do Lucka to bym polemizował, fakt faktem był w mecie w poprzednim sezonie ale dostał skina z okazji Mundialu.

I to jest też zabawne, bo Sejuani też za często nie wybierają, a dostanie teraz Jeźdźca Poro. :P Ale z drugiej strony, dostała też buffy to może się to zmieni? Ja bym tu polemizował co do Malzahara.

Opublikowano

Co do Lucka to bym polemizował, fakt faktem był w mecie w poprzednim sezonie ale dostał skina z okazji Mundialu.

I to jest też zabawne, bo Sejuani też za często nie wybierają, a dostanie teraz Jeźdźca Poro. :P Ale z drugiej strony, dostała też buffy to może się to zmieni? Ja bym tu polemizował co do Malzahara.

Jeżeli malza nie jest twoim zdaniem grany to nie wiem gdzie grasz 726801418234171137250.png A Seju dostala skina bo buffy to myślą że ktoś tym będzie grał i w dodatku kupi skin.

Co do tematu Thresh bardzo dobrze zrobiony i będzie pod duo z Kalistą (っ^ _^)っ

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Nie widziałem póki co żadnego streama, gdzie Malza byłby w teamie którymś. A oglądam tylko te z poziomu clienta gry najczęściej. :P

A Seju już nawet daje radę, ale do jungli dalej jej daleko.

Opublikowano

skorka jak skorka ale mogli by sie zajac zaciem czy jinx i tak nie kupie bo nie kupuje skinow :D

Poczekamy. ;) 

In a reddit thread asking why Braum is receiving a new skin and why Jinx has not, IronStylus swooped in to comment:
"Some context: 
We've had plenty of ideation sessions for Jinx, some concepts also. We scrapped a couple because they weren't quite hitting the right feels. 
That said, Jinx is also a lot of work from a technical side since she has 3 weapons which all have unique animations, limbs, hair, lots of moving parts. VFX also, each weapon ability having distinct visuals. 
What's currently in the works will be getting a nice overall treatment, it'll take a little time."

J79BmzJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...