Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, około 4 miesiące temu grałem na skrypcie combo do cassiopei. Nie miałem w tedy vipa ale bardzo dobrze mi nią szło i moje statystyki wygranych wynosiły 7/10. Nie dawno odpaliłem skrypt wziąłem cassio i nic ! W ogóle nie działało a był to mój najlepszy skryp. Bardzo chciałbym znowu móc robić pro playsy na cassio :D Bardzo prosze o pomoc :)

Opublikowano

Report za spam XDD

Niektóre skrypty przestają działać i chyba powinieneś pobrać jakiś inny :/ Mi teraz np bol wgl nie działa .. ;x

@xArenis nie wiem czy wiesz ale sam jesteś w dziale bot of legends.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Słabsza niż kiedyś? LoL !!!

Q 75 / 115 / 155 / 195 / 235 (+45% mocy umiejętności) * 40% (BUFF PATCH 4.21) = 1274 magic damage co 3 sekundy!!!

W  90 / 135 / 180 / 225 / 270 (+90% mocy umiejętności) * 40% (BUFF PATCH 4.21) = 2268 magic damage!!!

50 / 85 / 120 / 155 / 190 (+55% mocy umiejętności) = 1015 magic damage co 0.5 sekundy!!!

Jeśli to według Ciebie słabe to chyba siedzisz w Brązie, ja carruje od dziś każdego rankeda, żaden Talon, Riven, Zed nie mają szans.

Obliczenia były obliczone na podstawie 1500AP, które z łatwością mamy na full buildzie ja miałem jeszcze więcej, jako dowód zamieszczam print screen:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e03b70902bede70a.html

Jeśli po zobaczeniu tego nadal twierdzisz, że Cassio jest słaba to powodzenia życzę w Brązie.

Opublikowano

Siema, około 4 miesiące temu grałem na skrypcie combo do cassiopei. Nie miałem w tedy vipa ale bardzo dobrze mi nią szło i moje statystyki wygranych wynosiły 7/10. Nie dawno odpaliłem skrypt wziąłem cassio i nic ! W ogóle nie działało a był to mój najlepszy skryp. Bardzo chciałbym znowu móc robić pro playsy na cassio :D Bardzo prosze o pomoc :)

Witam.

Script do cassio: http://forum.botoflegends.com/topic/25486-

Jeżeli dalej będziesz miał problemy to pisz ja Ci pomogę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...