Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ Serwera

Key Wizz Pyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie zapytać wszystkich graczy minecraft'a jaki woleli by tryb serwera :

1. Reaktywacje starego ProGaming  z 1 (oczywyście z Pluginem Factions a nie jakieś gówno z internetu. Chodzi mi o gildie.) edycji i będzie zaj**biście dopracowany. ( Postanowiłem zrobić jeszcze raz sewer z ReQ1908)
Link z filmem : https://www.youtube.com/watch?v=CdwMeqJg834
Czy
2. Jakieś gówno z gildiami ( Odrazu mówimy że nie chcemy takiego gówna )

Oczywiście administracja to :

Właściciel / Technik : ReQ1908

Współwłaścicel / Budowniczy : prikrize

Prosze o zostawienie w komentarzu numerka od 1 do 2 i napisanie dlaczego właśnie to ma być taki serwer.

P.S. Z automatu mówie że numer 1 nie będzie jakimś nie wypałem jak 90% serwerów z gildiami. Od 2 miesięcy szukałem serwera z gildiami, na wszystkich gra od 3 do 15 osób.

Opublikowano

Myśle, że pomysł 1 będzie lepszy, ale jak juz robicie ten serwer to postarajcie się o dobrą reklamę, bez tego nic nie wypali.

x

Opublikowano

A moim zdaniem zrób RP,bo ostatnio mało porządnych serwerów roleplay,albo rpg.Wiem,że nie mam takiego wyboru,więc nie trzeba mi tu spoilerować.

~~~Thor.owncraft.pl:3554 - Ksenon The Forest~~~

~~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...