Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/ GM / Administratorem / Moderatorem forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

l
l
l
l
l
l
l          

Kilka słów o sobie:

Jestem Patryk, mam 16 lat i pochodzę z Górnego Śląska. Moje zainteresowania to; Modelarstwo (interesuję się nim od podstawówki), informatyka oraz piłka nożna. Uczęszczam do 1 klasy Szkoły Zawodowej kierunek Mechanik Samochodowy, kierunek ten wybrałem ze względu na to, że lubię majsterkować i "Grzebać" przy samochodach. Jestem miły, spokojny (zazwyczaj), raczej ogarnięty, chociaż każdy ma, że tak powiem lepsze dni i pokazuje tą swoją chorą głowę. Raczej łatwo przychodzi mi dogadywanie się z ludźmi. Lubię porozmawiać sobie z kimś na TS, przy miłej atmosferce lepiej spędza się tam czas. Posiadam sprawny mikrofon. Serwerowi mógłbym poświęcać od 3 do 4 godzin dziennie, w weekendy więcej ;) Zazwyczaj wchodzę rano ( na godzinę - dwie) i po południu na (2 - 3 godzinki)

Doświadczenie:

Jako GM dużego doświadczenia nie mam, umiem tyle czego nauczyłem się samemu tworząc serwery Hamachi dla znajomych i to czego nauczyli mnie, gdy byłem TGM'em na privie (nie pamiętam już jego nazwy, było to dawno temu i trwało to bardzo krótko) W Metina gram od 2008 roku z przerwami, na PL wbiłem 77 i 45 LvL.
Co do for to również w tych sprawach uczyłem się sam, ale tutaj mam o wiele większe doświadczenie, ponieważ byłem na nie jednej sieci counter strike i nie jeden projekt forum się wykonywało. Kodować nie potrafię, ale potrafię edytować styl.
Ogarniam silniki MyBB i IPB, potrafię zainstalować silniki, wgrać i edytować styl/modyfikacje.

Kontakt:
- PW Tutaj - 
- GG: 
52020590

Wiem, że nie mam za dużego doświadczenia, ale kiedyś trzeba go nabrać, a ja bardzo szybko się uczę, więc jeśli dacie mi szansę to na pewno nie będziecie żałować ;)

Opublikowano

Mało o sobie. Osoby które chcą zostać taką osobą piszą o sobie kilka razy więcej niż Ty napisałeś a nie są wybierane.
Rozpisz się więcej, daj ludziom bardziej Ciebie poznać.
Życzę powodzenia.
Na tą chwilę nie polecam.

Opublikowano

Mało o sobie. Osoby które chcą zostać taką osobą piszą o sobie kilka razy więcej niż Ty napisałeś a nie są wybierane.

Rozpisz się więcej, daj ludziom bardziej Ciebie poznać.

Życzę powodzenia.

Na tą chwilę nie polecam.

Krótko zwięźle i na temat, jeśli ktoś chce o mnie wiedzieć więcej i ma indywidualne pytania może się ze mną skontaktować czy to na gg czy też możemy porozmawiać na TS3. A tak wgl, nie powinieneś się raczej wypowiadać na temat osoby której nie znasz ;) Rozumiem można powiedzieć "podanie słabe" ale nie polecać ze względu na podanie bez rozmowy z taką osobą jest moim zdaniem niesprawiedliwym ocenianiem. Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

hmmm ludzie teraz nie szukają GM lecz bardziej techników czy kogoś kto bardziej zajmuje się serwerem ale powodzenia kolego!! Widzisz moje podanie było obszerniejsze a nikt do mnie nie napisał w tej sprawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...