Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym was prosić o podsunięcie mi jakiegoś niedrogiego tabletu (naprawdę niedrogiego bo mogę na to przeznaczyć 200)  Kiedyś natknąłem się na nie najgorszy na allegro ( 4 rdzenie i 1gb) no ale umknął mi już z pamięci  ;( 

Tablecik ma służyć do przeglądania internetu , YT , i sporadycznego grania w jakieś gierki  (generalnie ma on być dla taty a on wymagający specjalnie nie jest z tym że ten 1gb fajnie żeby był ;)

Opublikowano

Jeśli nie zależy Ci na jakości dźwięku i na IPS-ie to polecam tego tableta: http://allegro.pl/modecom-7001-hd-ic-gwarancja-intel-android-kitkat-i4883897464.html

Posiadam go i jakichś większych problemów nie mam. Dosyć płynnie działa, bardziej wymagające gry śmigają. Tylko dźwięk mam na głośniku strasznie zniekształcony - nie wiem czy to już tak jest w tym modelu czy mam wadę fabryczną, ale nie zależy mi na tym.

Opublikowano

Używany Dell Venue 7 lub Nexus 7 2012. Za 200 zł nowe tablety to deska do krojenia.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...