Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connect Fail

Shakur1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gdy wlączam gameserver wyskakuje mi ciagle error login server connect fail

Błędne IP w którymś z plików. Napisz jakie to pliki to postaram się pomóc.

Ogólnie ip na swoje zmieniasz jedynie w :

"/Data/MapServerInfo"

"/ConnectServer/ServerList"

Nazwy folderów mogą się różnić zależnie od posiadanych plików.

Ultymek.png

Opublikowano

sprawdzałem setki razy  

make shortcut of GameServer.exe and put at properties this:
127.0.0.1 55970 127.0.0.1 55960 55901 then copy the shortcut on the main folder and run it.

chodzi o to abym zrobil skrot gameservera  a potem doklejil do do element docelowy? a i tam gdzie 127, mam wpisac lasne ip czy zostawic te?
Opublikowano

zrob sobie tzw odpalanie z linkow a nie z startUP a 2 sprawa to moze byc taka ze pliki exe. maja podana zla sciezke ty masz inna a aktos kto je mial, mial inna zobacz jak robi sie sciezki i po problemie

Opublikowano

a co gdy niby wszystko działa tylko że w gameserver nic nie widac a gdy wchodze na serw klikam na sub nie dostaje dc ale za to nie wyskakuje rubryka do wpisania log i hasła 

Opublikowano

Daj nr gg. podasz mi TV ja Ci zrobie wszyskto bo widze ze Ci wielcy znawcy gówno sie znają.

Opublikowano

Daj nr gg. podasz mi TV ja Ci zrobie wszyskto bo widze ze Ci wielcy znawcy gówno sie znają.

Wybacz że się wtrącę ale Ci "wielcy znawcy" próbują coś nauczyć. Jeśli ktoś planuje serwer powinien mieć o tym jakieś pojęcie, albo choć odrobinę chęci żeby się tego nauczyć. Nikt z taką wiedzą sie nie urodził, ale jest masa poradników które mogą w tym pomóc. Zresztą trzeba próbować i uczyć się na swoich błędach, my możemy co najwyżej starać się kierunkować tą wiedzę. Ale robiąc to za kogoś wcale mu nie pomagasz.

Ultymek.png

Opublikowano

dokladnie tak :), a robiac cos za kogos on wcale sie tego nie uczy postawi taki serwer da w publikacje a po 3min bedzie r.i.p i placz graczy ze nie dziala znow kolejny polski serwer..

Opublikowano

Stary ja chce pvp For Fun zrobic dla siebie i dla koleszków tak brak nam mu stara era jeżeli ktoś bd chciał wbić to wbije nikomu nie bd wmuszał.

pozatym już serv kiedyś stawialem niestety na hamachi zapomniało sie troche zreszta po co sie komu tlumaczyc jak i tak ktos wie swoje.

kto chce 

pomóc  ten pomoże bez żadnej spiny 

ogarnołem już to dawno  

prawie każda pomoc się przyda bez obrazy siemanko , 

każda porażka prowadzi do zwycięstwa 

Najlepiej PVP cs co pare dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...