Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrywanie Lola na pendriva

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem przegrać koledze Lola na pendriva, ale się nie mieści, bo mi zajmuje ponad 16gb. Czy są jakieś niepotrzebne foldery/pliki które mógłbym odrzucić i ograniczyć pamięć do jakiś ok. 15gb lub mniej?

Opublikowano

Haha mam tak samo ;D Moj LoL wazy 17,5 GB to wolalem se od nowa sciagnac na 2 kompie zeby z bratem popykac ,albo jak on ma neta 30kb/s to podziel na 3 party np po 6 gb i wejdzie jakos ale to zajmie z 5 h xD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Musiałbyś pobrać 2 - giego lola i zrzucić bez aktualizacji. 

Z czasem zbiera mnóstwo niepotrzebnych plików. Np. aktualizacja do doom botsów : gra jej obecnie nie używa, a jeżeli już wtedy grałeś to zalega Ci na komputerze, klient cały czas przybiera na wadze.

giphy.gif

Opublikowano

Po prostu wywal kilka losowych większych plików i odpal u kolegi opcję repair, a gra sama pobierze brakujące elementy a te co były zostawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...