Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA ps3

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda to na grę, która jest udostępniana przez konto PSN. Po kupnie otrzymujesz dane do konta, logujesz się i pobierasz produkcję. Masz określony czas na pobranie gry, możesz to zrobić tylko raz. Czasami za to też lecą bany.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

siemanko to znów ja :) mam pytanko chodzi mi o FUT w fifię 14 opłaca się kupić

http://allegro.pl/fifa-14-hit-ps3-pl-ultimate-team-automat-24-7-i4869024641.html

http://allegro.pl/fifa-14-polska-wersja-ps3-ultimate-team-psn-2014-i4868092898.html

czy to wersja cyfrowa i czy moge pobrać ją kilka razy ???

1 odpowiedz= 1 like

Nie opłaca się możesz tylko raz pobrać a jak coś ci się stanie z fifą (usunie się itp.) to drugi raz nie pobierzesz.

6jnc40.gif

Opublikowano

Sam kupiłem w ten sposób FIFA 14, i powiem ci, że jak wymieniałem dysk, sprzedający dał mi jeszcze raz pobrać grę. Trzeba jednak pamiętać, że to zależy tylko od sprzedającego, czy da ci ten 2 raz ściągnąć. Co do banów, to ban idzie na konsolę. To znaczy, nie możesz się na niej zalogować do PSN. Zdarzają się one, bardzo rzadko.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Fife 14 można teraz dorwać pudełkową za 50zł, poszukaj sobie na GT, Allegro i olx. Napewno znajdziesz, tego sie nie oplaca kupic ;)

Opublikowano

Fife 14 można teraz dorwać pudełkową za 50zł,

Chyba na pcta :) na allegro niema jest od 90zł-110zł

a czy np: z olx kupię używaną to bd mógł grać na UT ?? a podaj link do tego GT

Opublikowano

Chyba na pcta :) na allegro niema jest od 90zł-110zł

a czy np: z olx kupię używaną to bd mógł grać na UT ?? a podaj link do tego GT

http://allegro.pl/fifa-14-pl-metalowe-pudelko-ps3-gram-w-gre-p-n-i4863914588.html

http://allegro.pl/fifa-14-2014-pl-ps3-sklep-warszawa-dubbing-pudelko-i4862224433.html

Tak, używaną możesz grać w UT bo nie ma online pass. Jedynie to dodatkowo zwykła gra, nówka ma kod do wykorzystania na chyba 4 paczki do UT, ale to nic dużego. 

Opublikowano

bo  kumpel chcę się zamienić ja mu daje bf3 na steama za 1.5mln cointow zamieniać się ??? czyli w używki mogę też grać ??? to kupuje z olx:) thx all

a czy na  GTA IV  i GTA  Episodes From Liberty City

i tutaj pytanko nie związane w temacie ale niechcę robić 2 postu   bo zaraz mi pkt ostrzeżenie dadzą

czy mogę podłączyć zwykłą kierownicę pc do ps3 i grać w NFS albo Grand Turismo :)

Opublikowano

bo  kumpel chcę się zamienić ja mu daje bf3 na steama za 1.5mln cointow zamieniać się ??? czyli w używki mogę też grać ??? to kupuje z olx:) thx all

i tutaj pytanko nie związane w temacie ale niechcę robić 2 postu   bo zaraz mi pkt ostrzeżenie dadzą

czy mogę podłączyć zwykłą kierownicę pc do ps3 i grać w NFS albo Grand Turismo :)

Nie ma bf3 na steama. Ale opłaca się bo BF3 na originie był za darmo więc opłaca się.

Co do kierownicy to potrzebna będzie końcówka ( zapomniałem jak to się nazywało ) tak jak od pada, żeby można było podłączyć.

Opublikowano

1.5 miliona coins'ów kosztuje około 20 złotych. Także moim zdaniem opłaca się. I tak, możesz grać w "używki" online. Co do kierownicy to wiem tyle, że chyba NFS'y na konsolach nie obsługują kierownic. A tak BTW, BF3 nie ma na Steam. Przynajmniej ja nie znalazłem.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

a i jeszcze jedno mogę grac w MP w gry takie jak Watch dogs fifa street gta IV gta IV EFLC ???

Używane - tak, nie mają online passów. A co do FIFA street to nie wiem czy serwery jeszcze działają, w watch dogs multi wygląda inaczej i sam zrozumiesz jak zagrasz ( nie ma tak jak w gta v online, tylko podczas gry gdy jesteś połączony z psn to możesz grać wyścigi, hackowanie innych graczy etc. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...