Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hanulak SERDECZNIE ZAPRASZAM <3

Distored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do kanału: hitbox-icon.png www.hitbox.tv/hanulak
Tematyka streamów: Aktualnie League of Legends, mam zamiar przechodzić najnowsze tytuły gier i FIFA 15 na PS4
Opis: Stream codziennie od 16-19 ( ewentualne przedłużenie jak mam więcej wolnego czasu )
Stream prowadzę po polski i po angielsku. Motywujące dla mnie jest gdy ktoś jest na streamie i komentuje na chacie, kontakt z widzami wtedy wiem że to co robię nie jest bez sensu. Jestem otwarty na propozycję ludzi na live na gry do zagrania. Wkładam pracę w stream i robię to najlepiej jak mogę po przez dopieszczanie go, autorskie overlay'e, pieścić takie szczegóły jak informacje że ktoś cię zafollow'ał i jego nick wtedy się wyświetla ; jaka muzyka teraz leci i więcej tego. Streamy głównie w LOL'a posiadam aktualnie Gold I zamierzam wbić platynę, a w nowym sezonie golda. Ów pieniądze jeśli będą przeznaczane będą na konkursy i sprzęt żeby polepszyć jakość streamu.

Zapraszam wszystkich serdecznie :3
Zafollow'ujcie mnie żeby wiedzieć kiedy stream jest już ON.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...