Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją plików serwerowych Invoice 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo Ważne Chcąc Wybrać mapy z plików Invoce chciałem ZAINSTALOWAĆ804791418169681396832.png pliki ale miałem na początku już problem .Zaczeło się instalowanie tego no i w pewnym momencie wyskoczyło OK dam SS

http://zapodaj.net/0...51bad2.png.html

I Dalej Nic Nie Mogę Zrobić .Szukałem Wiec Tut Znalazłem Tego (po niemieckiemu)

https://www.youtube....h?v=5CW6eAH4uQI

I Tam Jest Napisane Ze Trzeba Zakceptować 64 Bity Nie Wiedziałem O co chodzi.Ale Jak Obejrzałem Jak Stwarzał Maszynke To Gdy Wybierał BSD i potem Free Bsd to miał 32 bit i 64 wybrał 64 .I tu mam pytanie nie wiem ja takiego niemam jak to zrobić za pomoc daje full puktów prosze pomóż jest ważne dla mnie

Opublikowano

Ale wgl nie chce załadować modułów systemu? Czy jak

Sory nie doczytałem do końca, ustaw sobie 64Bit maszynkę :) Podczas tworzenia obrazu systemu daj czytaj dysk i wtedy podajesz ścieżkę do tego z ustawionym 64 Bit i powinno działać.

80892730880771175522.png

Opublikowano

Sprawdze i jak bedzie mykało to daje full

No ale ja pisałem że nie mam 64 bit. Ja. Biore new maszynke. Wpisuje nazwe wybieram Bsd i potem pod dołem wybieram FreeBsd 32 bo innego niema niema jak na filmiku FreeBsd64

Opublikowano

Spróbuj tego sposobu:
1. Klikasz PPM w VirtualBox na system.

2. Klikasz Settings.

3. Przechodzisz do General i klikasz na zakładkę Processor.

4. Zaznaczasz Enable PAE/NX.

5. Klikasz OK.

Powinno pomóc ;)

2. Sposób

Podczas wybierania systemu ustaw Linux > Other linux (64 bit) ;)

Opublikowano

po pierwsze ten pukt 1 w czym ma pomóc ustawia niby 64bitowy free bsd chyba nie. Ja chce aby przy tworzeniu maszynki było do wyboru free bsd 64 bit bo ja mam wszystko 32 bit , Linux ,windows i wszytko w tych mam 32 bit wiec nie wiem jak to zrobic. Jeżeli to  ustawie bedzię dobrze . Wiec pytanie jak to zrobić :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...