Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cena M4A4 Gryf

mateusz33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś logiczne wytłumaczenie na aktualną cenę m4a4 gryf? strasznie podrożała(z ~4 euro na ~30) i nie wiem czy to zabawa jakiegoś szejka który sobie po prostu wykupił skiny bo za dużo kasy miał czy jest jakiś powód? xD

Opublikowano

hahahahaa, ludzie to zwykła plotka i nic więcej :) ktos sobie zabawe urzadzil i sie wlasnie z Was smieje, jak kupujecie gryfy po 8 euro czy wiecej :P

Gosc, ktory puscil ta plotke dorobil sie dobrej kasy... pewnie skupowal od miesiaca m4 gryfy, zeby pozniej sprzedać je tzw."leszczom" po 8-15euro :)

Jak mozna uwierzyc, w glupi link z forum ? na gieldzie to dopiero ludzie robia przekrety aby puscic jakas plotke... tutaj to dziecko by sie pokapowalo, ze to fake.

EDIT: Najdziwniejsze jest to, ze typ ktory wypuscil ta plotke na reddicie ma tam podany swoj profil steam oraz w ekwipunku nie ma ani jednej m4 gryf :) czyzby nie chcial byc bogady ? a moze, juz wszystko sprzedal 10x drozej niz kupil? sami sobie odpowiedzcie na to pytanie.

Opublikowano

Potwierdzam cala ta akcja byla fakem jednakze jestem zadowolony :) mialem 3 gryfy mw i zarobilem 48 euro :) a kupilem je za 4.5 euro :)

Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

skupowal taniej przez miesiac a teraz wystawia drozej?

Phi, skoro wystawia drożej to ich cena teraz powinna spadać. Proste.

btw. K***a, miałem niedawno 3 te Giffiny.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Od razu wiedzialem ze to fake, ktos wklejil na reddita jakis link z froum... takie cos to i ja moglbym sobie napisac z multikonta :P

A co do zwiekszenia ceny to, na pewno gosc nakupil sobie duzooo m4 gryf, pozniej puscil plotke i nastapilo tzw. "panic buy" z mysla aby za jakis czas sprzedac po 200euro(tak jak chodzi teraz howl, bo z m4 howl bylo dokladnie to samo co z gryfem tylko wtedy to bylo na powaznie), i jak ludzie skupowali to ten typ sobie sprzedawal :)

Z ciekawosci sprawdzilem nawet profil tego typa co puscil plotke poniewaz na reddicie mial podany link do profilu, dziwne, ze nie mial zadnego gryfa w eq :)

EDIT: ludzie sie juz pokapowali chyba, bo cena wraca do normy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

BEKA BO JAK PRZED 23 WCZORAJ WYMIENIŁEM GRYFA MW ZA BAZYLISZKA FT Z NAMETAGIEM XDDD

NIEPOKAPOWALEM SIE W CENIE I STRACILEM ; /

Opublikowano

Podobno mają wycofywać M4A4 za prawa autorskie. Ja już kupiłem M4 za 5,9E czyli zarobiłem 3,6E :D

Opublikowano

Gdzie masz to info, ze  maja wycofac? przeczytales jakis durny posty z forum, ktory kazdy moze napisac? ;)

Nic nie mają wycofywać... to zwykla plotka, nawet juz to widac po tym jak cena wraca do normy.

Chwilowe PANIC BUY i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...