Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maska uprawnień dla dwóch rang

Owocek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mógłby mi ktoś powiedzieć jak dodać randze 
- VIP 
- YT 

Że mogą dodać sobie rangę Nie przeszkadzać ? 

U mnie jest problem taki, że jak mam admina kanału to nie mogę dodać sobie rangi nie przeszkadzać 

Ranga nie przeszkadzać ma dodane uprawnienia mocy 30 aby dodać i zdjąć rangę zaś VIP + YT mają ustawione 35 (Samo dodawanie rani Nie przeszkadzać) 

Ranga Admin Kanału ma uprawnienia po 15 i może dodać Talka, Bywalca, Karne rangi (tylko kanałowe nie serwerowe) 

Czyli mając rangę YT czy VIP + Admina kanału nie można dodać rani nie przeszkadzać 

Może ktoś pomóc ? chciałbym, aby tylko te 2 rangi mogły dać sobie taką opcję

Opublikowano

Dodaj do rangi VIP/YT to uprawnienie:

b_client_skip_channelgroup_permissions

Lecz to uprawnienie spowoduje całkowitą blokadę rangi "Admin kanału" czyli osoba, która ma np. rangę VIP i Admina kanału nie będzie mogła edytować kanału.
Polecam zrobić specjalną rangę na kanał dla osób będących VIP/YT z uprawnieniami do nadania rangi "nie przeszkadzać"  :)

Opublikowano

Dodaj do rangi VIP/YT to uprawnienie:

b_client_skip_channelgroup_permissions

Lecz to uprawnienie spowoduje całkowitą blokadę rangi "Admin kanału" czyli osoba, która ma np. rangę VIP i Admina kanału nie będzie mogła edytować kanału.

Polecam zrobić specjalną rangę na kanał dla osób będących VIP/YT z uprawnieniami do nadania rangi "nie przeszkadzać"  :)

I tak zrobię :) Dziękuję , wyjaśnione można zamknąć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...