Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta

AlerinPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Dostałem blokadę konta za dobrą grę, nie używałem żadnego wspomagania ani podobnych rzeczy. Miałem przerwę w grze około miesiąca, ranga gold 3. Po ponownym zagraniu szybko wybiłem rangę. Jeden mecz otwierałem a drugi byłem po środku. Mam 600 godzin przegranych w grze. Gdy wchodzę do gry wskakuje mi jakiś napis: Twoje konto zostało zablokowane przez nadzór powód szkodliwy.

Na ile jest blokada i jest możliwość odwołania się?

Opublikowano

Za darmo nie moga Cie zbanowac nawet jak bedziesz gral niczym koreanski czelendzer, nie ma dowodow, czyli czitowales.

Ja kupilem new steam to w silverze robie po 40-50 fragow i bana nie dostalem :D

Opublikowano

Mogą zbanować za darmo :) Mojego kumpla tak samo zbanowali za "cheaty" poniewaz bardzo dobrze gral i dostal duzo reportow... odwołał się, sprawdzili logi dokladnie, przeprosili go i odbanowali. Musial niestety troche poczekac na to ale mozna sie odwolac i jezeli nie grales na cheatach to dostaniesz unbana.

Niestety duzo jest takich cebulakow na silver/gold gdzie jezeli ktos jest sporo lepszy od nich to od razu cheater i 1000 reportow leci, wrzuty na rodzine, grozby smierci itp. :P sam sie nie raz przekonalem o tym... przykadowo robilem preshooting, wychodzilem i strzelalem na czuja w jakies miejsce, 10 razy nikogo nie bylo a raz ktoś tam kampil i go zabilem... lo matko jaki byl spam ze je**ne WH, ze reportuja mnie wszyscy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...