Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najszybszy sposob na lf4?

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jaki sposob jest najlepszy na szybkie zdobycie paru lf4? Klucze, epsilony a moze grupowe wrota hades pare razy w tygodniu?

Opublikowano

Dam ci kilka rad 1. robisz zety masz havo i klucze powiedzmy ze kluczy nie uzywasz tylko czekasz  na  szanse na zeusa  w  tym czasie zrobisz ok 100 kluczy i z tego masz lf4 i części do zeusa ;)

Opublikowano

Mapa nic nie ma do nagrody która wyleci ze skrzynek. Na każdej mapie jest to samo.

Większości się wydaje że najlepszy loot ze skrzynek jest na 4-1/4-2/4-3.

najlepiej zbierać skrzynie podczas zeusa bo wtedy może wylecieć też apis (części) i LF-4

Opublikowano

Zety i tak musi zrobic zeby dropnac 10havo. Licz z 20 zet to jest 500 kluczy . Za to powinnien ci wpasc caly  apis i z 20 czesci do zeusa + jakies LF4

I potem dopiero robic Kappy.

Opublikowano

No aktualnie mam 7 havo, 3 herce i kappe na bazie. Apisa mam ale zeusa mam dopiero 17/45 czesci. Zbieram klucze z zety i wlasnie zbieram pirackie w eventy na zeusa. Ostatnio mialem 100 kluczy i nic :P . Najpierw musze 10 havo zrobic, a pozneij pomysle xD. Dzieki wszystkim za rady ! :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...