Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CD Action 1/2015

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 16 grudnia ukaże się nowy numer Cd Action, będzie tam kilka słów o wocie. Pewnie interesuje Was zawartość hmm? W gazecie znajdziemy kod na francuski niszczyciel III tieru FCM 36 Pak 40, oraz 3 dni konta premium.

FCM pod lupą

Fajowe Czołgi Premium FCM:

UWAGA! Niestety dla posiadaczy FCM`a  mam złe wiadomości, WG wprowadziło system, który obowiązuje na rosyjskim serwerze, mianowicie chodzi o zwroty za czołgi premium, jeżeli posiadamy dany czołg (np. FCM`a) nie dostaniemy jego równowartości w złocie, a w srebrze... Tak... srebro będzie przydzielane w skali 1:400, czyli za naszego FCM`a dostaniemy 400k SREBRA. Co sądzicie o takim systemie? Podzielcie się swoją opinią w komentarzach.
Opublikowano

Międzyinnymi na ruskim a tak właściwie prawie na wszystkich.Może to i fajne by było gdyby nie to że w skali 1:400 dostaniemy srebro

Ja bym wolał golda, w grze istnieje też wymiana golda na srebro... W identycznej skali. 

Opublikowano

FCM jest naprawdę bardzo dobry :)

Wiem, że działo to masakrator na jego tierach ale jak dla mnie za mułowaty i za wielki. Taka tankietka na sterydach. 

Opublikowano

Hoho, już się nie mogę doczekać. :)

A co do systemu, to również mi się on nie podoba, jak to wspomniał użytkownik wyżej: "w grze istnieje też wymiana golda na srebro... W identycznej skali." - Też wolałbym wymianę na gold'a.

Opublikowano

Bedzie ale tylko dlatego, że to cda i poczytać można... Jak ktoś chce to zgłaszać się po zaproszeniowy tak po 10 stycznia :D FCMa sprzedam - zbyt mułowaty -.- Miałem z zaproszeniowego golda na niego kupiłem pograłem (załoga 100%)  i... przestałem grać na tym oncie... zrobiłem inne konto z innego zaproszenioweg- na normalnym i tamtym Locust wylądował w garażu ;) Kolejne konto - na którym obecnie mam ponad 1500 bitew - Pz.Kpfw S35 - Ten czołg jest OP! T127 też mam tam ale wole s35 ;)

Opublikowano

jak ktoś kupuje Gazetke to fajna sprawa ale wydaje mi sie że nie warto kupować gazetki specjalnie dla Kodu bo żadna rewelka

W gazecie masz gry 2 pełne, jakieś freeware modulatory zdjęcia z gier,  w gazecie recenje gier,jak sprzęt humor. To najlepsza gazeta by przeczytać

Opublikowano

W gazecie masz gry 2 pełne, jakieś freeware modulatory zdjęcia z gier,  w gazecie recenje gier,jak sprzęt humor. To najlepsza gazeta by przeczytać

Nie żebym propagował warez ale tak śmieciową gazetę nie chciało by mi się czytać nawet z torrentów a co dopiero dać za parę instalek i sprzedanych artykułów ponad 20zł...

Co do zwrotu golda w postaci srebra. Mi także nie przypadło to do gustu ale nie oszukujmy się- Janusze biznesu w styczniu ruszyli by po gimnazjach w bój. Nie wiem jak jest na serwerze RU ale na EU Polacy są większością graczy a pośród nich jest masa takich Januszy więc nie dziwie się Wargamingowi, że tak postąpili.

Opublikowano

Zaproszeniowy:

FA592-S2S5N-PRN6V-BGK2K-S2B84 ^_^

Nie działa już kod !

Jest jakiś nowy ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

UWAGA! Niestety dla posiadaczy FCM`a  mam złe wiadomości, WG wprowadziło system, który obowiązuje na rosyjskim serwerze, mianowicie chodzi o zwroty za czołgi premium, jeżeli posiadamy dany czołg (np. FCM`a) nie dostaniemy jego równowartości w złocie, a w srebrze... Tak... srebro będzie przydzielane w skali 1:400, czyli za naszego FCM`a dostaniemy 400k SREBRA. Co sądzicie o takim systemie? Podzielcie się swoją opinią w komentarzach.

Nic nie sądzę, bo takowy nie został jeszcze wprowadzony:

408481418916113699239.jpeg

Opublikowano

Fiereho potwierdzone ?

Bo chcę kupić kodzik na jagode i jak dostaną sreberko to bym chyba monitor rozjebał  :D

Tak, dzisiaj wprowadziłem kod i dostałem złoto.

Opublikowano

Mówili już, że wprowadzą to w 9.5 -.- Dostaniecie golda za wszystkie kody utworzone przed łatką 9.5 :) Niewiem czy opłaca się tworzyć nowe konta skoro 1 stycznia (1 dzień będzie tylko na wykorzystanie) będzie zaproszeniowy uniwersalny na 7 dni+1000 gold+t2 light tank+slot. Mój kodzik:

FA59B-SBYFB-CV532RMPZP-MM8Z@ - Jeżeli ktoś chce to pokombinuje z ostanią literką - zabezpieczenie antyklakjerskje ;-; :D Btw. To jest samogłoska :) I testowanie samoglosek zajmie wam 1 próbę :D Kumaci się skapną jaka to literka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...