Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 nie chce działać.

Superowskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przed chwilą zainstalowałem sobię Battlefield 4 no i nie mogę wejść na żaden serwer bo mi wyskakuje taki o to błąd :

Nie można nawiązać połączenia z serwerami ea w celu aktywacji gry battlefield 4 na tym komputerze przy użyciu twojego konta. Spróbuj ponownie później.

Screen :

post-1011270-0-15391000-1418150431_thumb.jpg

Wcześniej instalowałem grę na innym komputerze.

Gra została kupiona w pudełku w sklepie.

Czekam na Pomoc :-)

Z góry dzięki.

graphic.png

Opublikowano

Czy ty masz mac, linux? Jeśli tak to może jest tego powód, jeśli tak to niech się wypowiedzą Ci co mają te systemy.

A tak swoją drogą, sprawdź poł. siecowe, sprawdź czy zapora systemowa lub antyvir ci nie blokuje poł. dla origina.

"w celu aktywacji gry" ale skoro już instalowałeś na innym kompie to po co chcesz aktywować 1 grę drugi raz? Chyba że to drugi inny kod :) - jeśli nie to po prostu się zaloguj na origina i pobierz grę.

Opublikowano

Czy ty masz mac, linux? Jeśli tak to może jest tego powód, jeśli tak to niech się wypowiedzą Ci co mają te systemy.

A tak swoją drogą, sprawdź poł. siecowe, sprawdź czy zapora systemowa lub antyvir ci nie blokuje poł. dla origina.

"w celu aktywacji gry" ale skoro już instalowałeś na innym kompie to po co chcesz aktywować 1 grę drugi raz? Chyba że to drugi inny kod :) - jeśli nie to po prostu się zaloguj na origina i pobierz grę.

Już naprawiłem :)

Punkbustera miałem zablokowanego w zaporze :D

graphic.png

Opublikowano

no widzisz też czegoś się nauczyłem i przy okazji cię naprowadziłem na trop, nie wpadłem na to że PB może mieć oddziaływanie na poprawność działania origina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...