Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do muzyki i gier do 100 zł

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchawki beda grac na integrze. Max 100 zl, bez mikro, dokupie jakis tani. Slucham rocka, metalu i czasem electro. Chcialbym by sluchawki mialy gleboki bas. I oczywiscie gram. myslalem nad tdk st 550 i maxell retro dj. Jakies inne propozycje?

Opublikowano

Osobiście polecam Sennheiser'y 202 tylko kosztują 120zł, ale nie oszukujmy się że 20 zł to nie jest aż taki majątek :P

t5Wjng.png

Opublikowano

Zdecydowanie żadne z powyższych, HD202 to stary sprzęt, przy obecnej konkurencji nie warty nawet spojrzenia, a Fatal1ty mają potencjał ale dopiero po modach, co raczej nie ma sensu w przypadku nowego sprzętu.

Zainteresuj się Maxell Retro DJ lub nieco bardziej sterylnymi Superlux HD681, jednak tych drugich do integry bym nie polecał, mogą brzmieć za chłodno i za jasno.

Opublikowano

Czekam na inne proppzycje. Z tego co czytalem na paru forach maxelle maja niby plaski dzwiek i sredni bas. Nie chce mi sie zbyt bardzo bawic w equalizerze. Do 100 zl moze byc cos lepszego, bo maxelle z 60 zl. Byleby sie nadawalo do integry

Opublikowano

To akurat pierdoły. Maxelle mają dużo basu, niektórzy twierdza inaczej ale coś im chyba na słuch siadło. Do stówy to moim zdaniem najlepsze słuchawki, bo to rebrand Brainwavz HM3 za około 200zł.

Opublikowano

Czekam na inne propozycje. Patrzylem na ceneo i skapcu i myslalem nad modelami w tej cenie z firm takstar, koss, cresyn, philips, pioneer. Tak na logike, to powinny sie znalezc lepsze sluchawki w tej cenie, bo maxelle 60, a ja mam budzet do 100 :P

Opublikowano

Nie ma w tej cenie nic sensownego, jak mówiłem możesz też zainteresować się Superlux HD681 ale z integrą mogą grać za jasno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...