Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] Z mikrofonem brak dźwięku.

enes2

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem. podłączyłem mikrofon w moim nowym laptopie i wyskakuje mi takie coś :

Nie mam innej opcji do wybierania. Zaznaczam 2 opcje to w mikrofonie słysze dzwięk. O co chodzi ?
nie ważne co zaznacze też słysze dzwięk ( z tych dwóch możliwych ) o co chodzi ? gracze mi próbowali pomóc, ale gówno sie znają xD 
o co chodzi ! ? 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO podpowiem tylko tak. Masz zje**ny program (sterowniki) do dźwięku. Słuchawki jak i mikrofon ci przeczyta, ale sterowniki te twoje nie wiedzą co to mikrofon. Natomiast wiedzą co to słuchawki i głośniki :)

Jeżeli to sterowniki razem z laptopem to je usuń i pobierz normalne. Jeżeli natomiast dalej będzie to bezskuteczne to po prostu MASZ TYLKO 1 wejście czarne i możesz do nie podpiąć tylko urządzenie wyjścia (takie jak mikrofon i słuchawki) ale najpierw spróbuj ze sterownikami tak jak pisałem.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

A może napisałem tutaj bo jestem Zielony, i nie ogarniam ? Jest napisane K***a "PROBLEM"  to oczekuje jakiejś jjaśniejszej odpowiedzi. 

ps jak podłączam mikrofon i klikam ok na słuchawki/słuchawki to słysze muzyke w mikrofonie xD

To ci pomagam =_= zobacz czy do odpowiedniego portu dałeś -_- a jak nie to jakieś dupiate słuchawki za 2zł

585571426179277855228.png

Opublikowano

A może napisałem tutaj bo jestem Zielony, i nie ogarniam ? Jest napisane K***a "PROBLEM"  to oczekuje jakiejś jjaśniejszej odpowiedzi. 

ps jak podłączam mikrofon i klikam ok na słuchawki/słuchawki to słysze muzyke w mikrofonie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...