Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GA/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostanę GA lub GM na prywatnym serwerze Metin 2.Napiszę kilka zdań o sobie:

Imię Sławek

Wiek 17 lat

Zainteresowania: Interesuję się głównie Metin 2 na co dzień po kilka godzin dziennie,grałem na wielu serwerach prywatnych jak i na Polskim serwerze Etolin.Z GM miałem do czynienia na dwóch serwerach prywatnych które niestety nie wystartowały ale uczylem się jak organizować eventy,komendy potrafię przydzielić raty na serwer.Na serwer jestem w stanie poświęcić kilka godzin dziennie w święta, weekendy nie razy cały dzień.Nie liczę na żaden zarobek z IS i nie chcę.Tylko poprostu chcę być w Teamie gdzie jest miła atmosfera i ciekawie spędzony czas.Uczęszczam do Szkoły Technikum Mechaniczne 

Co oferuję od siebie:

-wykonywanie swoich zadań

-znajomość ortografii wysoka

-pomaganie graczom oczywiście nie dawaniem przedmiotów

-miłą atmosferę

-organizowanie OX,ZUO,Szukanie GM i wiele innych ciekawych wymyślonych eventów

-codzienna aktywność

-odpowiedzialnośc

-miły,kulturalny 

To chyba na tyle po więcej pytań zapraszam na kontakt GG lub PW.   Pozdrawiam

GG-43846486

Opublikowano

podanie nawet w najmniejszym stopniu nie wygląda zachęcająco dla potencjalnego szukającego owej osoby,

neutral.

Opublikowano

a ty nie musisz kolego każdego krytykować bo jak widze podania na GM to każdego skreślasz od razu a  nawet tej osoby nie znasz ani trochę.Pozdrawiam 

Opublikowano

Na GA jednak trzeba troszkę więcej się napracować, zarządzać oraz być odpowiedzialnym za całą resztę załogi. Z pokorą przyjąć zarzuty i oskarżenia. Co do GM neutral za dużo do przemyślenia, za mało informacji - Wiem, jestem wybredna

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...