Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Excel

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić w Excelu kartę godzin pracy

czyli tak aby po napisaniu godzin i w polu przerwy wyszedł wynik godzin końcowy.

Przykład:

Data:                       Praca od.            Praca do.            Przerwa          Czas pracy   

01.01.2015                08:00                   12:00                    1                     3

Chodzi o to że pisze tylko od kiedy do kiedy pracowałem i przerwa a Czas pracy wypełnia się automatycznie

Opublikowano

Witaj, co Ci szkodzi na przeszkodzie w zrobienie tej karty? Chyba zapomniałeś czegoś dopisać, nie wiesz jak się obsługiwać Excelem czy szukasz kogoś kto zrobi to za Ciebie? :P

Opublikowano

Nie po prostu jak to zrobić coś się dodaje podobno C+D  itp

chcę napisać godziny sobie np:

Data:                       Praca od.            Praca do.            Przerwa          Czas pracy   

01.01.2015                08:00                   12:00                    1            tu musi się wypełnić automatycznie

czyli excel musi dodać czas od kiedo zacząłem pracować

do kiedy skończyłem i odjąć przerwę.

Opublikowano

O co chodzi z tą przerwą ? Masz przerwę 1h w pracy czy jak ? 

Edit : Liczę, że pomogłem. Poniżej masz ss'a. Chyba o to chodziło ;)

25987639347360123867.png

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...