Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która grafa lepsza wydajnościowo?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

napiszcie mi jak te karty sprawują się w grach [od najlepszej do najgorszej]

gtx 650ti , 750ti , hd 7790 , hd 7850 , gtx 570 , 560ti , gtx 660 ,  CF hd 6850 ,  gtx 560 , gtx 550ti , hd 6670

Proszę o odpowiedź 

P.S przyjmijmy że do tego będzie procesor pokroju i5 2400, i5 2500 

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

No tak :P Tylko w tej ofercie jest modecom feel który nie jest idealny :D Więc podanie zasilacz do 120-140zł? VS 450 będzie dobry? 

A i jak wygląda wysyłka na techplanet? od ilu produktów moge wpisać kod na free wysyłkę? albo adapter wifi?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Bierz 7970. i zasiłkę 530/550 W

Po co? przecież podałem grafy jakie są ,,dostępne'' dla mnie i chciałbym jedną z nich kupić.Podaj mi przykład zasilacza 530/550W za  140zł? Bo coś nie wierze.

Opublikowano

Po co? przecież podałem grafy jakie są ,,dostępne'' dla mnie i chciałbym jedną z nich kupić.Podaj mi przykład zasilacza 530/550W za  140zł? Bo coś nie wierze.

Zasiłka - to uwierz ;)

http://olx.pl/oferta/zasilacz-corsair-550w-miesiac-uzywany-CID99-ID86c8B.html#02ba18c16d

http://olx.pl/oferta/zasilacz-atx-corsair-vs550w-CID99-ID80G5l.html#02ba18c16d

Karta

http://olx.pl/oferta/amd-radeon-gigabyte-hd7970-stan-idealny-gwarancja-CID99-ID84wkj.html#5a9941ab23

Są to oczywiście używki ale wydajnosc o wiele lepsza od nówek.

Co do tematu to GTX 660 będzie najlepszy.

Opublikowano

hmm myślałem że w podstawówce uczą logicznego myślenia..

Więc podanie zasilacz do 120-140zł? VS 450 będzie dobry? 

A i jak wygląda wysyłka na techplanet?

Czyli oznacza to że chce to kupić na techplanet.pl ..... Tak samo nie prosiłem o podawanie karty,a zasilacza więc gratuluje logicznego myślenia!

Proszę o odpowiedź kogoś z tytułem zaufana osoba.

Opublikowano

hmm myślałem że w podstawówce uczą logicznego myślenia..

Czyli oznacza to że chce to kupić na techplanet.pl ..... Tak samo nie prosiłem o podawanie karty,a zasilacza więc gratuluje logicznego myślenia!

Proszę o odpowiedź kogoś z tytułem zaufana osoba.

A ja myślałem ze w gimnazjum uczą, żeby czytać do końca. Przecież ci odpowiedziałem która z nówek bedzie najlepsza.

W cenie GTX'a 660 kupisz troche lepszego r9 270, którego da sie wykręcić do poziomu R9 270X - więc bedzie to najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

A ja myślałem ze w gimnazjum uczą, żeby czytać do końca. Przecież ci odpowiedziałem która z nówek bedzie najlepsza.

W cenie GTX'a 660 kupisz troche lepszego r9 270, którego da sie wykręcić do poziomu R9 270X - więc bedzie to najlepsze rozwiązanie.

autor chyba o ile sie nie myle chce kupic uzywke i jego glownym kryterium jest wydajnosc karty

no coz, odpowiedz juz dostal

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...