Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phaser - jak rozpocząć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zacząć coś się bawić, jakąś prościutka gierkę na początek, znalazłem coś do robienia gier phaser.io

sciągnałem z githuba, ale nie wiem w ogóle jak się tym bawić jak cokolwiek zrobić, powie coś ktoś?

Opublikowano

To żes k***a pomógł. Ja nawet nie wiem jak to coś włączyć.

To znaczy, ze jesteś za głupi a programowanie nie jest dla ciebie. Na szczęście w życiu czeka na ciebie wiele różnych możliwości: możesz śpiewać, układać kostkę brukową lub otworzyć własny warzywniak.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

To znaczy, ze jesteś za głupi a programowanie nie jest dla ciebie. Na szczęście w życiu czeka na ciebie wiele różnych możliwości: możesz śpiewać, układać kostkę brukową lub otworzyć własny warzywniak.

Weźcie dajcie temu idiocie perma czy coś, ile można, zasmieca forum a zamiast pomagać tylko bezsensowne gadki szmatki odpierdala na całym dziale.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Weźcie dajcie temu idiocie perma czy coś, ile można, zasmieca forum a zamiast pomagać tylko bezsensowne gadki szmatki odpierdala na całym dziale.

Pomoże ktoś?

Ale zrozum dziecko, on ci pomógł. Masz pod tymi linkami pełna dokumentację, krok po kroku wytłumaczone co i jak masz zrobić, co zainstalować itp. I serio, jeśli jesteś zbyt tępy, żeby ogarnąć coś takiego to  Z A P O M N I J  o programowaniu!

Prawda boli, to nie bezsensowna gadka szmatka tylko kop w d***. A może się mylę posądzając cię o bycie idiotą? Udowodnij mi, że nim nie jesteś.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Pomoże ktoś?

okres buntu rozumiem?

jeżeli nie potrafisz skorzystać z dostępnych źródeł to czego do nas oczekujesz? Ktoś ma Ci napisać tutoriale od początku?

Opublikowano

Podstawa w programowaniu/informatyce to wyszukiwanie informacji. Masz problem = szukasz informacji.

Internet jest na tyle rozbudowany, że na pewno jest na twój problem odpowiedź a znalezienie jej przy odrobinie chęci jest o wiele szybsze(zwłaszcza szukając po angielsku)niż czekanie na odpowiedź tutaj.

Jeżeli nie opanowałeś tej podstawowej czynności to całkowicie zapomnij nawet o bawieniu się w robienie gry itp.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

No przecież wrzucilem tu na forum tutorial jak zacząć korzystać z tej biblioteki. W dziale tworzenie stron www/tworzenie własnej gry www

Lub na moim blogu, gdzieś na samym dole (link w sygnaturze)

Serio tak ciężko znaleźć?

PS. Frozen dobrze gada. I jeśli problemem było przeszukanie tego forum to ja nie wiem co z tobą nie tak.

Mam ci napisać kolejny tutorial?

Tak, mam to w planach, ale jak widać nie spieszy mi się.

Jeśli będziesz miał konkretny problem z tą biblioteką to załóż odpowiedni temat. Postaram się pomóc. Ale musisz się też wykazać wkładem własnym i udowonić, że ci zależy.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...