Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gamingu

EncziTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Was forumowicze!

Chciałbym Was zapytać o pewną rzecz, na której się totalnie nie znam. Chciałbym sobie zakupić gamingowe słuchawki  od 250 do 300zł. Oto czego wymagam:

- dobra jakość dźwięku (oprócz grania w gry słucham też muzyki)

- wygłuszanie - nie chciałbym "łapać" dźwięków z otoczenia

- wygoda nawet po długim użytkowaniu

- doby mikrofon

Mam nadzieję, że mi pomożecie :D

43754361846876289522.png

Opublikowano

To najlepsze słuchawki to steelseries syberia v2 :) do czegos takiego jednak ich kwota do 250+

Opublikowano

Oba podane modele to tandeta i syf. W tej cenie możesz kupić HyperX Cloud - jest to brandowany model Pro80 firmy Takstar a więc już jakaś klasa, są duże, bardzo wygodne i dobrze wykonane (mają fajne metalowe wstawki). Oprócz tego możesz się zainteresować mniej wygodnymi Superlux HMC631 lub AKG GHS1.

Opublikowano

Słuchawki "gamingowe" :) Kocham to pojęcie...

Superlux HMC 631. Może nie są dobrze wyciszone, jednak precyzyjnie i realistycznie oddają dźwięki. Mikrofon (co prawda nie odpinany) bardzo dobrze przetwarza mowę, bez dźwięków z otoczenia. Dość długi przewód, dobra budowa i wygoda użytkowania (choć to pojęcie bardzo subiektywne).

Opublikowano

Ja posiadam randomowe słuchawki tracera za 20 zł z mikrofonem. Mikrofon bez szumów głośny wyraźny głos a także brak przerabiania go. A słuchawki miód malina :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...