Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi na serwerze cs

ENTER99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jak zrobić na swoim serwerze Rangi typu: Admin, Vip które by pisały przed nickiem...

NIe wiem też jak zrobić więcej hp dla vipa i jakies lepsze bronie, oraz jak to wszystko automatycznie sprzedać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do dopisku rangi przed nickiem to raczej słaby pomysł. Wydaje mi się, że łatwiej i lepiej jest dać administracji po prostu inny kolor pisania na czacie.

Co do dodatków vipa musisz go edytować w pliku .sma i przekonwertować do amxx po czym podmienić w ftp, albo jeżeli nie potrafisz tego zrobić możesz znaleźć gotowca w internecie, albo stworzyć go przy pomocy generatora :

http://amxx.pl/vipgenerator/

giphy.gif

Opublikowano

http://amxx.pl/topic/77718-chat-tags/

Proszę bardzo :)

W razie pytań pisz. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Dzieki bardzo już sobie poradziłem z darmowymi broniami dla vipa itd.
Ale nie mogę sobie poradzić z perfixem przed nickiem.

Jakiś tam plugin sciągnołem ale było tam masa rang i jakies dziwne te nazwy które moim zdaniem są nie potrzebne.
Prosiłbym kogoś o napisanie pluginu z dwiema rangami: Admin i Vip

Admin na flage a, a vip na flage t

Wiem że dużo wymagam ale wam to zajmie 2 minuty a ja sie z tym męcze już łohoho

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Jakiś tam plugin sciągnołem ale było tam masa rang i jakies dziwne te nazwy które moim zdaniem są nie potrzebne.

To powyższe przyjacielu :)

Korzystasz tylko z tych rang które chcesz, reszta jeśli nie przydzielasz jest nieaktywna :) 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Alternatywą do pluginów z prefixami może być plugin vip z generatora, prefix Vip dla vipa jest opcjonalny w generatorze, ale jak chcesz samą rangę to możesz też zrobić VIP'a bez żadnych dodatkowych rzeczy i ustawić prefix na [Admin]. Rozumiesz? :D Czy wysłać Ci gotowca?

Opublikowano

Alternatywą do pluginów z prefixami może być plugin vip z generatora, prefix Vip dla vipa jest opcjonalny w generatorze, ale jak chcesz samą rangę to możesz też zrobić VIP'a bez żadnych dodatkowych rzeczy i ustawić prefix na [Admin]. Rozumiesz? :D Czy wysłać Ci gotowca?

Ale po co robić X dodatkowych pluginów które niepotrzebnie są ładowane tym samym obciążając dodatkowo maszynę? (tak wiem, znikome obciążenie, ale zawsze zbędne rzeczy trzeba optymalizować) ?

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Ale po co robić X dodatkowych pluginów które niepotrzebnie są ładowane tym samym obciążając dodatkowo maszynę? (tak wiem, znikome obciążenie, ale zawsze zbędne rzeczy trzeba optymalizować) ?

To już jego wybór, skoro nie skumał z rangami to podałem mu taki sposób, ja wiem że jest to obciążenie serwera małe bo małe, ale jak sie nazbiera to jednak wszystko ma znaczenie, ale jak kto woli ;))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 11.12.2014 o 19:02, Kaktus. napisał:

Co do dopisku rangi przed nickiem to raczej słaby pomysł. Wydaje mi się, że łatwiej i lepiej jest dać administracji po prostu inny kolor pisania na czacie.

Co do dodatków vipa musisz go edytować w pliku .sma i przekonwertować do amxx po czym podmienić w ftp, albo jeżeli nie potrafisz tego zrobić możesz znaleźć gotowca w internecie, albo stworzyć go przy pomocy generatora :

http://amxx.pl/vipgenerator/

Wygenerowałem sobie ten plik i wgrałem ale jak dać komuś VIP'a? (Sorry za odkop ale to ważne)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...