Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić ?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wydaje mi się, że całkiem sporo jednak, osobiście uważam, że absolutnie nie warto. Gra szybko się nudzi, przechodzisz ją nie spiesząc się w 2-3 dni robocze, a maksymalny level zachowuje się jakby był tylko dla ozdoby - chwila i go masz. Dodatkowo gra w porównaniu do części poprzedniej ma beznadziejne mechanizmy rozdawania i budowy umiejętności oraz ulepszania przedmiotów. Wydaje mi się, że oferuje o wiele mniej niż Diablo II do którego też polecam Ci gorąco wrócić, lub zacząć grać jeśli jeszcze nie miałeś z tą częścią gry przygody .

Pozdrawiam, Elsa.

Queen bAht5ap.jpg Elsa

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam bardzo pozytywne wrażenia z gry. Jest przygotowany cały wachlarz poziomów trudności, więc każdy może śmiało wybrać tryb pod siebie. Graficznie, gra wygląda bajecznie. Możliwości i kombinacji ataków razem ze statystykami jest tak dużo, że trzeba naprawdę porządnie przysiąść i sprawdzić co najlepiej się spisuje przy obranej strategii gry. Aczkolwiek jak to bywa z każdą sieciówką, potrzebne jest dobre towarzystwo, a tego niestety gra nie zapewni, to zależy tylko od gracza.

Polecam!

monol764mgmd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...