Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie może wysłać Ci czegoś nie zgodnego z opisem, później można to zgłosić i wrócą Ci forse 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Tzn. ze moze wyslac mi wyslac sluchawki uzywane tak samo jak i nie uzywane? z tego co widze nie napisal tego.

Dostaniesz to co jest w opisie, a jak nie to możesz to zwrócić i odzyskasz pieniądze. Masz na to 14 dni od doręczenia zdaje się.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeśli nie jest to używane, to na pewno chińska podróbka. (tekst o chinie, cena, brak pudełka - OEM blablabla)

Poza tym wykryłem kilka błędów językowych i podejrzewam, że tekst pisał jakiś obcokrajowiec.

Opublikowano

Z tego co widze ma 7 pozytywnych ocen i 0 negatywnych gdy sprzedawal rzeczy.

Dostalem tez taka odp.

Oczywiscie orginalne i nigdy nie byly używane. Byly kupione na przecenie w renomowanej sieci sklepów w Anglii stad taka niska cena.

Opublikowano

ktoś tu piszę że dostanie zwrot za niewłaściwy produkt ? owszem jak aukcja sprzedającego jest ubezpieczona przez Allegro

a takie ubezpieczenia kosztują i płacą je sprzedający, czyni to wiarygodnym sprzedającym.

A tak to do 500zł mogą ci wysłać ziemniaka bo powyżej 500zł zgłoszenie na policje jest uważane za przestępstwo a do 500zł za wykroczenie, wiec możesz ewentualnie napisać mu w komentarzu " tyyy guupii gdziie moje pienjondze !!!!!!!!!!!! "

Opublikowano

94,1 pozytywnych komentarzy koleś ma czyli raczej nie robi w huya

Wie ktos jak sprawdzic czy te sluchawki to nie podrobka?

napewno nie podróbki

Opublikowano

35 zloty kurier? szaleje

moze oryginalne, moze nie, watpie, za duzo ssow podrobek na allegro jest by stad kupowac 

i tak w tej cenie mozna miec lepsze sluchawki, szczegol

­

Opublikowano

To powie mi ktos jak sprawdzic czy to podrobki? mam juz te sluchawki i wszystkie sterowniki pobieralem z glownej strony steelseries i wszystko dziala, tylko nie wiem czy to podrobki czy nie, jezeli tak to moze bym to odeslal i kupil cos innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...