Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150 zł

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zbliżają się święta i moja kochana mamusia chce zakupić mi słuchawki do słuchania muzyki. Dała mi budżet 150 zł, aktualnie posiadam słuchawki z firmy Sony, nie pamiętam modelu, ale były one kupione za około 90 zł. Służą mi już 2 lata i najwyższy czas odłożyć je na bok - swoje zrobiły, swoje przeżyły. Dodam jeszcze, że słuchawki te będą mi również służyć podczas grania w różne gry na kompie ;)
@Edit
Zapomniałem dodać, słuchawki mogą być douszne bądź nauszne.

Opublikowano

Najpierw piszesz ze potrzebujesz nauszne a potem pisze ze moge byc douszne badz nauszne ;p

Co do temetu to obczaj sobie sluchawki Pioneer SE-M531. Naprawde maja bardzo dobre brzmienie

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Pisałem na szybkiego i gdy edytowałem post to nie zauważyłem nawet, że napisałem jaki konkretny typ potrzebuję. Dzięki za zwrócenie uwagi, już to edytuję. Co do słuchawek - na pewno sobie obczaję recenzje na ich temat :)
@Edit
Jeżeli ktoś się zna, to niech mi powie, czy te słuchawki są oryginalne? Dodam jeszcze, że wysłałem wiadomość do sprzedającego od wysłanie realnych zdjęć z pudełka i zawartości (jeżeli może rozpakować), gdyż jak wiadomo strasznie dużo podróbek jest. Tak wiem, 200 zł za słuchawki od Monster Beats "ściema" :D

http://allegro.pl/sluchawki-monster-beats-dr-dre-solo-hd-100-oryg-i4879115484.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...