Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny 24/7 - jak włączyć?

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam server na multigaming.. i mam pytanie odnośnie BOTa muzycznego :)

Jest w panelu servera taka opcja jak "TS3 BOT", i otóż mam pytanie czy da się przez to postawić bota muzycznego.

a jak nie to prosiłbym jakiś poradnik (dokładny), z góry dziękuje.

Opublikowano

Bota możesz zakupić na gametris.pl tak jak kolega wyżej napisał. Niżej przedstawie ci jak łatwo jest to skonfigurować.

Jeżeli już zakupisz takowego bota muzycznego wchodzisz w niego i klikasz na zakładke "Ustawienia TeamSpeak 3"

55000244801653186847_thumb.jpg

Po kliknięci będziesz miał prostą jak budowa cepa konfigurację z jakim serwerem ma się podpiąc twój bot muzyczny.

29750652747528872094_thumb.jpg

Po ponownym uruchomieniu serwera bot powinien automatycznie połączyć się z twoim serwerem.

x

Opublikowano

Niestety na multigaming nie jest dostępny taki bot, jeśli masz masz serwera lub nie chcesz stawiać samemu, kup sobie np. na 

https://gametris.com/pl/offer/5/TS3-MusicBot/

Chyba najtaniej :)

Konfiguracja przez panel więc raczej dasz sobie rade :)

Dzięki za pomoc :)

jednak przydałby mi się tańszy hosting xD

Bota możesz zakupić na gametris.pl tak jak kolega wyżej napisał. Niżej przedstawie ci jak łatwo jest to skonfigurować.

Jeżeli już zakupisz takowego bota muzycznego wchodzisz w niego i klikasz na zakładke "Ustawienia TeamSpeak 3"

61376141811077447452.jpg

Po kliknięci będziesz miał prostą jak budowa cepa konfigurację z jakim serwerem ma się podpiąc twój bot muzyczny.

20926141811077447452.jpg

Po ponownym uruchomieniu serwera bot powinien automatycznie połączyć się z twoim serwerem.

Tobie również :D

//do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...