Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie mam neta z vectry zmieniony w tryb bridged i router tp link mniejsza o to

zrobilem na vb serwa no hamachi kumpla wywala przy logowaniu co jest nie tak porty odblokowane

czy jest wymagany jakis loop back lub port map jeszcze?

jest to game i client 40k na vps dziala normalnie  byc moze jakis port czy cos brakuje lecz mam z auth channel itp

Opublikowano

Zapewne nie odblokowałeś wszystkich potrzebnych portów, lub antywirus Ci blokuje. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Ja również to mam... wybieram postać i wywala.. Na PC'cie gdzie stoi maszyna nie ma owego problemu. Uważam, że są to porty na 95%.

11002- jak odblokowuję to można się zalogować i widać jak lecą pakiety.

Dalej nie wiem.. 13000 też odblokowałem itp. i dupa... może to wina lanuchera? w końcu to hamachi.

Opublikowano

a launcher potrzebny jak no hamachi ? nie no porty to ja mam zupelnie inne lecz bralem all z config nawet porty kazdego channel core wrzucalem do odblokowania

byc moze jakis brakuje lecz nie wydaje mi sie wiem ze na terenzo musiala byc sura lecz ta surka nie zadziala mi na client 40k ;/

Opublikowano

mnie oczywiscie ze loguje    pewnie tak bo dziwne ze wszystko dziala a jak ziomek chce wbic to po wybraniu postaci wydupia ale juz mniejsza  to  vps kupilem sobie nie chcialo mi sie kombinowac

Dzieki wszystkim za odpowiedzi  

close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...