Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie Na Trade LoL ?

Im Gonna Slap U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ostatnio czytałem pewien artykuł na steam gdzie polak opisywał tricki złodziei.

1 Punkt zawierał coś takiego :

Ciekawa oferta

Tutaj mam na myśli kogoś kto dodaje Ciebie i proponuje przedmiot wart kilka razy więcej za ten co chce uzyskać. Często wygląda to wszystko niewinnie, lecz jest to wyższy lvl oszustwa. Mianowicie po otwarciu oferty trade wszystko wygląda ok. User dodaje przedmiot + kilka gratisów ( np. resztę setu bohatera). Gdy dodasz swoje przedmioty i zakończysz wymianę zobaczysz, że nie dostałeś najdroższego przedmiotu, a tylko te nic nie warte przedmioty.

"W jakiś sposób użytkownik wrzuca i blokuje obrazek, który potwierdzasz przy wymianę, a tego przedmiotu juz dawno nie ma. "

Pytanie moje jak zablokować obrazek gdzie jest itemek na wymianie. Ostatnia linijka.

Tak btw nie usuwajcie tego bo chce zrobić kumplowi koledze bo się śmiał ze mnie że jestem mały haker bonzo i chce mu zrobić kawał. :D

Jak ktoś umie to albo pw albo niech tu pisze.

Opublikowano

Zapewne jest to jakis exploit którym nikt się z tobą nie podzieli. Dlaczego? Bo nikomu nie zależy na rozpowszechnianiu takich rzeczy bo doprowadziło by to do ich naprawienia.

PS: Tak tak kawał koledze, ładnie lecisz w chuja.

Opublikowano

Myślisz że jestem oszustem ? Już się wymieniałem z kilkoma użytkownikami z mpcforum. Poszli pierwsi i dostawali hajs ode mnie..

Nie jestem jakimś złodziejem i nie potrzebuje pieniędzy bo wystarczy że rodziców poproszę i gitara..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...