Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chinski Client

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo...

mam pewien problem z chinskim clientem...Gdy sciągnąłem chinola i rozpakowywuje go 7-zipem pisze: Nieoczekiwany koniec archiwum... Gdy rozpakowuje winrarem tez to pisze i juz wiem ze poprostu instalka jest popsuta... I mam proźbe abyście dali mi linki z chinskim clientem bo mam wlasnego serwa i niechce grac na spol... (Mam pliki mc)... Plz bo na spolu niedarady np. założyć gildii... Dam 5 i +

Nothing to do here.

Opublikowano

"Nieoczekiwany koniec archiwum" znaczy ze pliczek nie pobral sie do konca czasem tak mam wystarczy od nowa pobierac

a co do gildi mozesz wgrac spolszczenie z insomani tam juz mozna zakladac gildie, jak chcesz to podam tobie link do tematu jak spolszczyc

Opublikowano

Czasem program antywirusowy blokuje pliki, tak że nie ściągają się one w całości. Jest tak w przypadku G Daty.. Najlepiej wyłączyć na czas pobierania swój antywirus jeśli jest się pewnym co do źródła pobierania.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Czasem program antywirusowy blokuje pliki, tak że nie ściągają się one w całości. Jest tak w przypadku G Daty.. Najlepiej wyłączyć na czas pobierania swój antywirus jeśli jest się pewnym co do źródła pobierania.

Wielkie thxx +

Nothing to do here.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...