Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Crouch Script / Mexicrouch

bonusekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, duzo ostatnio widuje ludzi ze skryptem/makro lub jak kolwiek to sie zwie... Niektorzy mowia na to mexicrouch, crouchlag, crouchspam.. I nigdzie nie moge tego znalezc, tzn poprawnie dzialajacego. Jezeli znajduje sie tu ktos kto takowy posiada, lub wie jak taki skrypt badz makro stworzyc lub sciagnac, niech napisze pw jesli nie chce udostepniac wszystkim, lub w temacie.

Z gory dziekuje. Pozdrawiam

JoloTHC_eune_24_4_nozg.png

Opublikowano

ja wróciłem po długiej przerwie do combata i się dowiedziałem że jakakolwiek ingerencja w pliki combata skutkuje banem na IP na perma,więc się nie opłaca kombinować,bo najpuzniej za tydzień poleci ban,dawniej były texturki,i prawie każdy je miał bany leciały za perfidne filmiki jak się ktoś zamaskować nie potrafił,teraz jest dużo lepsza gra bez tego syfu :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak nie ingerencja w pliki , to hack - jeden pies. Za to i za to dostaniesz bana na konto , nie na ip

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po co wam jakies makro ? NIe umiecie kucac i zapierdalac na boki ? Bez sens...

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...