Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadanie w lidze.

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie parafianie. Dawno mnie tutaj nie było :D

Mam do was pytanie, czy w presezonie moszna spaść z powodu braku aktywności. 

Wszystko przez to żę mi laptop padł, i nie mam jak zagrać :D 

Pozdrawiam, Adi :D

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Oczywiście, że można. @N0N4M3 Skąd masz info? :P

Spaść za nieaktywność w złocie? Skąd masz "info", że można? Można przegrywając ale nie za nieaktywność.

Opublikowano

Za nieaktywność można spaść z golda itd. Jedynie z dywizji Silver V/Gold V nie można spaść za przegrywanie meczy, chociaż mówią różnie - w każdym razie widziałam ludzi z 20 losami w tej dywizji, którzy nie spadli także... Ciężko ocenić. 

Poza tym to preseason, wejdziesz czy spadniesz - who cares. 

Opublikowano

Spaść za nieaktywność w złocie? Skąd masz "info", że można? Można przegrywając ale nie za nieaktywność.

Na przykładzie znajomego. Choć nie mam w 100% pewności, czy spadł po zakończeniu sezonu czy krótko przed. Jednak nie było żadnej informacji, że przedsezon będzie się pod tym względem różnił od poprzedniego sezonu.

c:

Opublikowano

Nie znacie się a wypowiadacie... Nie mozna spasc z DYWIZJI ( gold 5 / silver 5 itp. ) TYLKO po przez NIEAKTYWNOSC.

Czyli jak masz gold 4 i nie bedziesz grac to duzo nie spadniesz.

Btw, do tego czy tylko dziala do spadania z golda 5, silvera 5 itd, nie jestem pewien - mozliwe ze nawet z takiej g4 nie mozna spasc przez nieaktywnosc.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Na przykładzie znajomego. Choć nie mam w 100% pewności, czy spadł po zakończeniu sezonu czy krótko przed. Jednak nie było żadnej informacji, że przedsezon będzie się pod tym względem różnił od poprzedniego sezonu.

Ranked inactivity decay is meant to ensure that only the best active players can hold on to their position through a season. While this makes sense for the most competitive tiers, it just ends up as source of stress for the rest of the ladder. To that end, we've removed inactivity decay for silver and gold
Silver and Gold players are now immune to inactivity decay

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-417-notes

Bo nie różni się, zostało to wprowadzone jeszcze w trakcie trwania sezonu. Nie masz 100% pewności to po co w ogóle zaczynałaś pisać to co napisałaś?

Opublikowano
Ranked inactivity decay is meant to ensure that only the best active players can hold on to their position through a season. While this makes sense for the most competitive tiers, it just ends up as source of stress for the rest of the ladder. To that end, we've removed inactivity decay for silver and gold
Silver and Gold players are now immune to inactivity decay

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-417-notes

Bo nie różni się, zostało to wprowadzone jeszcze w trakcie trwania sezonu. Jeszcze chcesz napisać coś ciekawego czego Twój znajomy doznał?

Zwracam honor. Nie wiedziałam, że złoto jest traktowane inaczej.

c:

Opublikowano

Za nieaktywność można spaść z golda itd. Jedynie z dywizji Silver V/Gold V nie można spaść za przegrywanie meczy, chociaż mówią różnie - w każdym razie widziałam ludzi z 20 losami w tej dywizji, którzy nie spadli także... Ciężko ocenić. 

Poza tym to preseason, wejdziesz czy spadniesz - who cares. 

Przestań spamować jak gówno wiesz. Niech Szinoks Ci wyliże co trzeba skoro wszystko ci lajkuje nawet największa głupotę.

Wyraźnie Riot napisał, że Gold i niżej NIE MOGĄ spaść przez NIEAKTYWNOSC.     T Y L K O.

Jak przegrywa mecze i ma c*****e MMR to spadnie. Jakby dali takie coś jak immunited od spadania z dywizji za przegrywania to by było "ide trollować bo nie spadnę - jebcie się".

Jak w przyszłości dostaniesz moda to gwarantuje Ci, że nie posiedzisz na nim dłużej niz Upss bo Ty jesteś jej kopią - MARNĄ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...