Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze teamowe 5 vs 5 LoL

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, mam pytanko

czemu system rankingowy teamowy jest tak zjebany? grałem z kumplami 3 vs 3 , ja g2 koledzy g1 i g2 i wygraliśmy 5 vs 5, tylko jeden mecz graliśmy z silverami/bronzami a reszta to goldy/platyny/diaxy i ich dywizje na teamowym były s3,g5,g3,g4 i unradnked i nas wrzuciło do s2 ?

i jeszcze jedno pytanko graliśmy 5 vs 5 teamowe, ja g2, kolega g1, kolega g2 i koledzy p3 i p4 i wygraliśmy wszystkie mecze, ogółem w żadnej grze nie dobrało nam żadnego silvera, a w ostatniej grze graliśmy na d5,d5,p3,p2 i p5 i wrzuciło nas k***a do s1 ? co jest nie tak ? sytuacja się powtrzała oni na teamowym po g5,g3,g2 i jakieś unrankedy a nas do silvera wrzuca...

Opublikowano

elo, mam pytanko

czemu system rankingowy teamowy jest tak zjebany? grałem z kumplami 3 vs 3 , ja g2 koledzy g1 i g2 i wygraliśmy 5 vs 5, tylko jeden mecz graliśmy z silverami/bronzami a reszta to goldy/platyny/diaxy i ich dywizje na teamowym były s3,g5,g3,g4 i unradnked i nas wrzuciło do s2 ? 

i jeszcze jedno pytanko graliśmy 5 vs 5 teamowe, ja g2, kolega g1, kolega g2 i koledzy p3 i p4 i wygraliśmy wszystkie mecze, ogółem w żadnej grze nie dobrało nam żadnego silvera, a w ostatniej grze graliśmy na d5,d5,p3,p2 i p5 i wrzuciło nas k***a do s1 ? co jest nie tak ? sytuacja się powtrzała oni na teamowym po g5,g3,g2 i jakieś unrankedy a nas do silvera wrzuca...

To jest normalne.

Ja mam team gdzie wszyscy jestesmy Diament + ( Jeden Master ) Wszystkie placementy win i ledwo G2 :3

W ranked teamach nie moze byc tak latwo, stosunkowo szybko sie nabija dywizje ale ciezko sie zaczyna-zauwaz, ze to tylko 5 gier a nie 10 jak w YoloQ.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

no ja to rozumiem ale co do 2@1361622928-U485574.pngKozak Tomaszuf się nie zgadzam, team moich kolegów gdzie jest jak dobrze pamiętam 3x diament 1,2,3 i 2x platyna 1 i 2 po 5 meczach ( 4 wygranych ) przyzwało im p5 a jakoś super nie grają dlatego jestem troche zły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...