Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nanatsu no Taizai

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

animecodex-network-nanatsu-no-taizai.jpg

Nanatsu no Taizai

Opis

„Siedem Grzechów Głównych” to grupka podstępnych rycerzy, którzy spiskowali by obalić królestwo Britannii – mówi się, że zostali zlikwidowani przez Świętych Rycerzy, choć niektórzy ludzie twierdzą, że wciąż żyją. Dziesięć lat później wspomniany, szlachetny zakon Świętych Rycerzy przeprowadza zamach stanu zabijając króla i stając się nową, okrutną siłą rządzącą całym królestwem. Elizabeth, jedyna córka zmarłego króla, wyrusza na wyprawę w celu odnalezienia „Siedmiu Grzechów Głównych” oraz poproszeniu ich o pomoc w odzyskaniu Britannii.

Alternatywny tytuł The Seven Deadly Sins

Gatunek Akcja, Fantasy, Komedia, Przygodowy

Tematyka RPG

Można oglądać na :

76561198041325734.png

Opublikowano

Bosz, jak przedłużajo tą akcję. Po sotatnim odcinku miałem nadzieję na

kozacką wlakę Bana z Meliodasem. Niep, niech poczekajo sobie widzowie.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy po przeczytaniu mangi zanim zaczęto emitować anime, myślałem że będzie wyglądać to trochę lepiej.

Ekranizacja raczej denna?

Opublikowano

Mangi co prawda nie czytam ale anime mi osobiście przypadło do gustu. Kreska może być, fabuła coś 4/6 walki super... ale ostatnio coś w ogóle nie tłumaczą :( przestali? 

Opublikowano

Grisaia no Kajitsu też fajnie ale zakończyli tłumaczenie na 3 odcinku :( Nie mogę się doczekać na kolejne odcinki PL NNT :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...