Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja ETS2 na steam

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zakupiłem ETS2 i chciałbym ją aktywować na steam lecz jest napisane, że produkt został już aktywowany. A gdy normalnie instaluje grę i tam wpisuje kod wszystko śmiga i jest napisane, że aktywacja powiodła się. Czemu nie mogę aktywować ets przez steam czy jest to jakaś inna wersja czy o co chodzi?

Opublikowano

Myślę że pierwszym pytaniem powinno być: 

Gdzie kupiłeś tego ETS? Czy to wersja pudełkowa? 

Bo jeśli kupiłeś na allegro klucz to prawdopodobnie zrobili cie w dupala! 

Cześć...

Opublikowano

Proponuję napisać do supportu (tylko czy lepiej napisać do supportu twórców, czy steam? może napisz do twórców lub poszukaj na necie gdzie pisać w razie takich problemów) i opisać problem + dodać zdjęcia pudełka i paragonu (na pga nigdy nie kupowałem gier ale chyba taki dostałeś) Ja też miałem podobny problem z inną grą i napisałem chyba go cdaction bo oni byli jakby polskim supportem! Wysłałem im wszystko co było potrzebne i dostałem nowy klucz 

Cześć...

Opublikowano

Proponuję napisać do supportu (tylko czy lepiej napisać do supportu twórców, czy steam? może napisz do twórców lub poszukaj na necie gdzie pisać w razie takich problemów) i opisać problem + dodać zdjęcia pudełka i paragonu (na pga nigdy nie kupowałem gier ale chyba taki dostałeś) Ja też miałem podobny problem z inną grą i napisałem chyba go cdaction bo oni byli jakby polskim supportem! Wysłałem im wszystko co było potrzebne i dostałem nowy klucz 

Dzięki. Przydało się 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...