Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań

Abuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum gdyż ze wszystkimi napotkanymi błędami radziłem sobie sam lub za pomocą tutoriali na MPC. Chciałbym zadać wam kilka pytań, oto one:

1. Czy jest możliwość dodania kilku nowych NPC (chodzi tutaj nie o wykorzystanie 9010 bo te ID już wykorzystałem lecz o jakieś inne/dodanie nowych) ?

2. Czy jest może jakiś Polski/Spolszczony klient Metin2 w którym widać bronie typu Miecz GM (chodzi o obrażenia, nazwę i takie tam) ?

3. Czy można przez Navicat'a dać postaci przynależność do gildii ? Robiłem reset postaci i usunąłem postać przez Navicat gdzie potem w guild_member dodałem poprawne ID postaci lecz to nie pomogło (oczywiście ustawiłem range i te inne)

Stworzyłem ten temat tylko dlatego, że nie mogłem znaleźć odpowiednich tutorali które by mi działały lub po prostu w ogóle na ten temat ich nie znalazłem. Jeżeli znacie link do takowych tutorali to proszę o podanie adresu do niego.

3.gif

ZAPRASZAM

Opublikowano

djrazor, otóż w tym spisie nie widzę odpowiedzi na moje pytania. Jak już wcześniej pisałem, przeglądałem forum wielokrotnie a ten spis mam w ulubionych...

3.gif

ZAPRASZAM

Opublikowano

1.Tak

2.Tak

3.Niee ^^

Poszukaj w spisie tutków albo na youtubie jeśli znajdziesz tutki to chyba z tą przynależnością musisz mieć dokłądny spiss co zrobić

usunieta by mike

Opublikowano

Freestajlo, wystarczy trochę Angielskiego, już podpunkt 3 zrobiłem

Co do punktu 1 to mam wszystkich NPC zrobionych w sklepy dlatego pytam czy można jakoś "stworzyć" nowych (nie edytować już istniejące)

Punkt 2 zrealizowany.

3.gif

ZAPRASZAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...