Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie , a mianowicie posiadam telefon <s5> z kartą sim (three uk).
moje pytanie brzmi konretnie , prawie skonczyl mi sie juz caly transfer na router wi-fi wiec teraz powiedzcie mi, czy istnieje pocja by używać tego konretnego internetu z telefonu <gdyż mam unlimited> i używać go na lapie ;)

Nudy ;c

Opublikowano

takie proste ;) ? mówie , musi zuzywac konretny transfer ktory jest na telefonie ... pytam o konretna rzecz nawet tego nie da sie zrozumiec :P ?

Nudy ;c

Opublikowano

mowie ci , chodzi o to że na hotspot oraz normalne udostepnianie neta zużyłem już 4 gb ktore miałem , TERAZ POTRZEBUJE WLACZYC TAK BY DZIAŁAŁO UNLIMITED KTORE JEST W TELEFONIE .

Nudy ;c

Opublikowano

W tel masz Unlimited czyli dajmy 4GB miesięcznie, wchodzisz w Ustawienia , licznik danych , i masz podpunkt Ust. limit uż. danych telefonicznych.

Ustawiasz sobie na wykresie np 3,99GB i gdy dojdzie do 3,99 automatycznie rozłączy cię z internetem i wyskoczy komunikat że wyczerpał się ustawiony limit na połączenia telefoniczne.

Opublikowano

TERAZ POTRZEBUJE WLACZYC TAK BY DZIAŁAŁO UNLIMITED KTORE JEST W TELEFONIE .

to ci do cholerki nasiali jak byk !

włącz tethering w telefonie to będziesz miał net na laptopie przez WiFi albo USB z telefonu  , jak mniemam masz odpowiedni pakiet z All-you-can-eat wykupiony

żadnych ustawień nie trzeba przestawiać, no chyba że sam sobie wcześniej polokował i założył limity

sam w Three używam netu z telefonuz tym pakietem ( All-you-can-eat ) i spokojnie do 1 T danych ściągnie bez problemu w miesiąc

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...