Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPhone 5s i jailbreak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka od niedawna jestem posiadaczem iphone 5s i mam pytanie czy oplaca sie robic jailbreaka i jaka mam gwarancje ze nic sie nie stanie?

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Opublikowano

Jeżeli nudzi Cię interfejs i chcesz modyikować różne rzeczy to myślę, że warto. Jeśli chodzi o to czy nic się nie stanie, to jeśli zrobisz wszystko dokładnie tak jak podane, to nic nie powinno się stać.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Robiąc Jailbreak, tracisz gwarancję lecz przywracając oprogramowanie poprzez itunes czyli instalując "czystą" wersję IOS znowu zyskujesz gwarancje gdyz usuwasz Jailbreak.

Czy się opłaca ? - Sam mam jailbreak'a na moim 5s gdyz kw cydii są różne ciekawe modyfikacje do ściągnięcia i można fajnie przerobić sobie interfejs, tudzież dodać parę nowych ciekawych opcji do naszego IP :)

Trzeba pamiętać też o tym że niektóre aplikacji po Jailbreak mogą nie działac gdyż bedą wywalały błędy o tym że telefon ma złamane zabezpieczenia, no i oczywiście po jailbreak niektóre aplikacje mogą działać nie stabilnie i się wyłączać.

Opublikowano

Nic ci się nie stanie przy JB. Nic w tym trudnego. Podłączasz, klikasz przycisk i zrobione :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...