Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon za 500zł. Jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zbliża się wypłata, planuję zmienić moją lumię 610 na coś lepszego.. Rozważałem nad Samsung Galaxy Core Plus, ojciec miał go chwilę, ale sprzedał, według mnie dosyć fajny telefon, co uważacie o nim technicznie? Za 500zł kupię taki nowiusieńki. Co polecacie jeszcze w tej cenie? Chcę duży wyświetlacz. Lajki Lajki Lajki.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Poczekaj aż na allegro pojawi się Lenovo K3. Albo zamów za granicą, ma kosztować nie całe $100. 

Nie chcę tego.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie chcę tego.

Telefon jakieś specjalne specyfikacje musi posiadać, poza wyświetlaczem?. Do gier, muzyki czy co?;d

Opublikowano

Po pierwsze to musi dzwonić, sms, internet, mail. Android. Reszta mnie nie interesuje, ale nie chcę też jakiegoś badziewia..

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Po pierwsze to musi dzwonić, sms, internet, mail. Android. Reszta mnie nie interesuje, ale nie chcę też jakiegoś badziewia..

W takim razie co nie pasuje ci w tym Lenovo? Jest zbyt tani?

ㅈㅈ.

Opublikowano

W takim razie co nie pasuje ci w tym Lenovo? Jest zbyt tani?

po co mam sprowadzać telefon z tak daleka, skoro tutaj kupię coś podobnego w podobnej cenie?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Xperia też niezbyt mi się podoba. Tym bardziej M'ka. ;d Co sądzicie o tym galaxy core plus?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Xperia też niezbyt mi się podoba. Tym bardziej M'ka. ;d Co sądzicie o tym galaxy core plus?

Mało pamięci wewnętrznej, mała bateria (1800 mAh). Poza tymi wadami ludzie na forach na niego nie narzekają. 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Proponuję Lg L9 II:

http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/8041969

Obecnie telefon jest w jednym ze sklepów w bardzo dobrej cenie 550 zł. Chociaż warto jest polować na promocje ponieważ okresowo można go dostać z tego co pamiętam w euro za 500 zł. Obecnie go tam nie ma ale może na dniach znowu się pojawi.

Sam telefon dobrze wykonany, zapewnia płynność działania.

I ma niezły aparat 8 mpix. 

Opublikowano

Używane wchodzą w grę?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Używane wchodzą w grę?

nie.

kupiłem już galaxy core plus, nowy. zobaczę jak się będzie sprawował

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

galaxy core plus

735719c07c6ab0mega_facepalm_gif.gif

Taka sama reakcje mialem xD

Jak mozna wybrac taki bubel :D

Koledzy Ci oferowali dobre telefony.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Nie rozumiem cię, pytasz o ten telefon, każdy ci go odradza, a ty i tak go zamawiasz.
JAAAAAAA P******E. PO CO TEN TEMAT? 

top@ xperia m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...