Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wyexpić postać ?

tictac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie mi, mam pytanie jak mogę bardzo szybko wyexpić postać. Są jakieś glitche czy coś takiego? Jakaś pomoc by się przydała albo jakieś poradniki bo nic nie mogę znaleźć. Odpowiedzcie w temacie. Ale nie zamykajcie

Opublikowano

Możesz iść do bulder i stanąć na końcu miasta ( nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć ) znaleźć samochód, jeździć kawałek i wracać znowu na koniec. Wskakujesz na barykade albo sand'a i lejesz zombie ( jest ich masa bo samochód je ściąga ). Potem powtarzasz to cały czas. Dla lepszego efektu możesz kupić premium ( za np 30 zabitych dostaniesz 60exp'a ). Drugim sposobem jest zbieranie sniper, wyjmowanie z nich amunicji i oddawanie ich do misji ( coś z goblin ale nie znam dokładnej nazwy ). Dostajesz za to 1000 exp'a i możesz robić tą misję ile razy chcesz.

Opublikowano

Najlepiej to iść do boulder lub norad z kataną jakimś bizonem i mnóstwem amo do niego i wtedy na jakieś auto strzelasz w górę i leci na Cb horda.

Tak jest najłatwiej ew. możesz do św poczekać na 2x exp.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Premkę mam zamiar kupić. + Żeby bronie pozbierać chodzę na Caliwood ale lipa bo pvp jest u mnie okropne.. (nie gram na haxach) A premka + 2x exp fajnie brzmi.

Opublikowano

a na chuy w to grac jak 15.01 wychodzi early H1Z1 ktore dojebie ten syf do konca

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...