Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie z gier (bug splat)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyzej mam sciane pozniej bug splat. Jak gralem vayne to przy wcisnieciu botrka mialem bug splata albo jak sie gra zaczyna i wlaczam program f5 czasami jest bug splat to moze byc poprzez spora liczbe skryptow? Tracker, oracle, hidden object, evadee, cos na combo postaci i tam co na poczatku sa zaznaczone.

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć hidden objects, z tego co pamiętam kiedyś mi bugsplatowało.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Pewnie w czasie gry dałeś na pasek, wtedy robi się bug splat ;/

Tylko f5 na poczatku gry jak wlaczalem to dostawalem laga i bug splat nie bylo na pasku.

^up nadal wywala

Opublikowano

Mam to samo, zgaduję,że gdy grasz to wywala Ci całego lola ? jeżeli tak, to ustaw w opcjach grę w oknie albo tą 2 opcję i to powinno pomóc ;P

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Mam to samo, zgaduję,że gdy grasz to wywala Ci całego lola ? jeżeli tak, to ustaw w opcjach grę w oknie albo tą 2 opcję i to powinno pomóc ;P

Zrobilem ta w oknie i mam nadal to samo <_<  lipnie troche.

Zauwazylem ze jak dostane juz tego 1 bug splata polacze sie do gry i znow wlacze to wszystko smiga wie ktos o co moze chodzic?  o.O

Opublikowano

Ja juz tego nie rozumiem wchodze do gry i klikam f5 i raz wywala a raz nie mysle ze to jest losowe i chyba mozna zamknac temat jak nie ma nikt wiecej propozycji  ;)

Opublikowano

A jest w przeciwnym teamie nidalee?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Up może mieć racje przez nią wywala i przez niektóre skrypty tez tzn skrypt+xskrypt wywala bo się jakoś pokrywają ze sobą czy coś w ten desen.

nowix flovers girl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...