Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Minecraft typ serwera na jakim chcielibyście zagrać?

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobic serwer i tu jest pytanie. Na jakim typie serwera byście chcieli grać ? Piszcie w komentarzach.

Gość ArtSergy
Opublikowano

Ja najchętniej zagrałbym na serwerze SkyBlock ponieważ jest to według mnie fajny tryb gry ;)

Opublikowano

FREEBUILD <3:)

Nie wiem czy się orientujesz ale jest " Ranking typów serwerów. " nim sie sugeruj 

http://www.mpcforum.pl/topic/1197070-inne-ranking-typow-serwerow-oddaj-swoj-glos/

Tutaj muszę Cię zasmucić. Wiele graczy lubi wojny gildii ,ale ilu z zagłosowanych na taki serwer wejdzie?

26_unnamed.png

Opublikowano

Minecrafta na modach, szukam osobiście.

Nie ma już dobrych serwerów na modach bez gregtecha, z takimi modami typu adventure,dungeon, techniczne, przygodowe.

Mody takie jak, dartcraft, ic2, ender io, open blocks, chisel, mmocreatures, dungeons, mekanism, thermal itp

Wiem że przy takim serwerze jest bardzo dużo pracy i trzeba cały czas usuwać bugi i pracować aby serwer funkcjonował normalnie.

Ale dla chcącego nic trudnego.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...