Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPRAWDZIAN Z NIEMIECKIEGO! LIMITY LIK'ÓW, SYGNATURA I AVEK.

BolekART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Potrzebuję sprawdziany do książki Aha Neu 3A i 3B najlepiej, a zwłaszcza Kapitel 2. 

Nie mogę nigdzie znaleźć, a jutro sprawdzian no, a ja nie mam zamiaru uczyć się tego brzydkiego języka. 

Sprawdziany znajdują się na portalu ucze.pl, ale tam trzeba mieć konto nauczyciela, jakby ktoś dał radę skombinować takie konto to... :D (PW). 

Oferuję limit lik'ów przez cały miesiąc (po 20 dziennie), 

sygnatura i avatar na życzenie wyjebana w kosmos, bądź inna grafika, 

nawet przelew mogę jakiś wykonać za to. 

Pozdrawiam.

PS. Dział Wetter, Landschaften, Tiere. 

Opublikowano

Elo, tez bym potrzebowal sprawdzianikow :D. btw u nas z chlopakami zaspiewalimy "Deutschland Deutschland uber alles...", dostalismy po + xD

imper.png
Opublikowano

Elo, tez bym potrzebowal sprawdzianikow :D. btw u nas z chlopakami zaspiewalimy "Deutschland Deutschland uber alles...", dostalismy po + xD

Ja jestem serio zdesperowany, bo nie potrafię nic z tego niemieckiego z racji tego że się przygotowuję z angielskiego... 

http://ucze.pl/zasob/kapitel-2-3a-test-2-gruppe-a/?subject=167&segment=38&cycle=4496

http://ucze.pl/zasob/kapitel-2-test-2-gruppe-a-2/?subject=167&segment=38&cycle=4496

Te pliki potrzebuję. No kurczę... :D 

Opublikowano

Możesz w księgarni kupić książkę dla nauczyciela, tam pewnie też są te testy, większość nie będzie Cię o nic pytała.

Taka książka ładnie kosztuje, a myślę że mamy tu takich speców że.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...