Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam
mój problem polega na tym że gdy włączam battlefield heroes i po pewnym czasie grania wyłącza mi się komputer...
ekran się zacina jest cały czas tak samo jakby włączyć screena którego się nie da wyłączyć myszką się nie da ruszać ani żadne kombinację typu Ctrl+Alt+Delete ani Alt+F4 nie działają
jeszcze dodam że w innych grach mi ten problem nie występuję tylko w battlefield heroes
komputer podczas grania nagrzewa się do max 72 stopni jeszcze dodam że jak się ekran zawiesi to nawet po 5 min się sam komputer nie wyłącza więc jedynym sposobem na wyłączenie go jest odepniecie zasilania
bardzo bym prosił o pomoc bo nie wiem jak sobie z tym poradzić a w serwisie wezmą ok 100 zł
ja nie wiem jaki może być tego problem
czy odkurzyć trzeba czy jakąś maścią chłodzącą smarować procesor bo się przegrzewa czy co bo ja się nie znam na tym
za każdą odpowiedz bardzo dziękuję

Opublikowano

Możliwe że wywala Ci coś, bo masz zwiększone obroty procesora, czyt. esp;y, ale to może być też spowodowane np. podłączoną drukarką, sprawdź w taskmanagerze wykorzystanie procka i napisz co tam masz w procesach.

3adb6317fc.png

Opublikowano

sr w procesorach i innych kompa to ja się za bardzo nie znam napiszcie mi gdzie mniej więcej powinno na obudowie znajdować się info o parametrach

ja nawet odpiołem głośniki drukarkę kamerkę i mikrofon i mi cały czas wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...