Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki dmg jest możliwy

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj grałem promo do golda II. trafiłem na Lux która z Q zadała mi 1680 dmg czy to jest możliwe ?
Dla porównania tu jest link do Historii meczu z Lux. 
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1046771458/201459857?tab=stats
Nie sądzicie, że 53 tyś. obrażeń magicznych to dużo przy takich statystykach ?
Dla porównania dam mój mecz Syndra o podobnej długości. tyle że ja miałem 29/8/9 a lux 20/7/17 http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1043772746/201459857?tab=stats

Bo nie wiem czy dawać lux do supp czy nie 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDF zglaszac do supportu, bo ktos zrobil duzo dmg o k***aa XDDDDDDDDDDDD

Mogłeś k***a więcej D dać pajacu chodzi o to, że on grał na skryptach lub tym tym drugim hacku 

Opublikowano

Ile razy zlapala cie na to q przed dedem ?

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Mogłeś k***a więcej D dać pajacu chodzi o to, że on grał na skryptach lub tym tym drugim hacku

XDDDDDDD O KURWA XDDDD gral na skryptach i co? Wedlug ciebie zwiekszaja one dmg? XDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Najpierw płaczesz, że Lux zadała ~53k dmg, po czym dajesz linka do swojej gry, gdzie zadałeś ~57k. F**k logic.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ile razy zlapala cie na to q przed dedem ?

Ani razu stałem na 2 wieży od topa ona stała przy golemach nie miała mnie prawa widzieć bo nie było minionów po prostu poleciało na mnie Q i spadłem.

Do tego jestem na 99% pewny, że grała na jakiś skryptach bo zadziwiająco szybko rzucała combo

@mistake010 właśnie dałem do porównania ?

Opublikowano

Skrypt zwiększający dmg? XDDDDDDDDDDDD

Skrypt na Lux, która ma najprostsze skillshoty w grze?XDDDDDDD

2/12 i 0 resistów XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Inaczej się odpisać nie da. Te podejrzenia są tak śmieszne, że kisnę. Najpierw się doinformuj co dają skrypty a potem pisz tematy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...